Cum sa afli care este sensul vietii tale in 3 minute fara filozofie inutila

Poti sa-ti imaginezi usor care este sensul vietii tale daca iti dai seama de importanta starilor tale interioare. Adevarata munca cu tine incepe odata ce ai aflat care este sensul vietii tale. Mai ramane sa gasesti si metoda prin care poti ajunge la indeplinirea acestuia.

De fapt iti dai seama ca indiferent ce-ti doresti, o situatie sau un lucru, vrei de fapt sa obtii starea asociata lor:

  • dorind o masina performanta vrei de fapt sa obtii senzatiile oferite mergand cu ea sau detinand-o.
  • dorind sa ajungi o personalitate in domeniul tau, de fapt vrei sa obtii starea asociata acelei situatii, pozitii.

Un lucru este cert, cat traiesti vei avea mereu o stare interioara, aceasta fiind de fapt insasi dovada propriei existente.

Care este sensul vietii? Simplu, a obtine o stare interioara permanenta si nimic mai mult. Cat de greu poate fi asta?

Atata timp cat viata ta inseamna o succesiune de stari interioare, o poti obtine voluntar pe cea dorita de tine. Astfel, in functie de situatia in care te afli in acest moment, poti parcurge pasii de la 1 la 3:

3. Indeplinirea obiectivul final prin obtinerea starii finale permanente

Aceasta stare dorita de tine in mod voluntar, o poti numi implinire, fericire, impacare sau toate acestea la un loc.

Ea va fi data de atingerea, printr-o metoda, a unui obiectiv propriu, ce va avea legatura doar cu constitutia ta interna.

Odata ce ai aflat care este sensul vietii tale, mai ramane sa gasesti raspunsul la intrebarea:

„Indeplinirea carui obiectiv al tau si prin ce metoda, te va aduce in punctul de a manifesta aceasta stare in mod permanent?”

Marii maestri au numit-o iluminare si acum cred ca nu ti se mai pare ceva atat de imposibil de atins.

Odata ajuns pe aceasta treapta, tu nu mai ai alt scop decat acela de a exista manifestand starea.

2. Indeplinirea obiectivelor proprii zilnice pas cu pas pe drumul catre indeplinirea celui final

Acum te afli intr-o etapa de dezvoltare stiind care este sensul vietii tale. Acum alegi voluntar, proactiv, calea ta proprie. Prin atingerea obiectivelor personale, pas cu pas, obtii voluntar starile interioare asociate lor. In aceasta situatie, tu trebuie sa faci ceva pentru a parcurge calea, dar ce si cum?

Starile tale generate de necesitatea atingerii acestor obiective zilnice proprii tie, nu vor fi intotdeauna cele mai placute. Asta pentru ca este necesara iesirea si ramanerea ta zi de zi in afara zonei tale de confort.

Pana acum am subliniat alegerea ta voluntara, proactiva a unei cai, ce sa te duca la rezultatul final printr-o metoda. Cu ajutorul ei, iti vei depasi limita abilitatilor tale naturale de a obtine un rezultat si in consecinta a starii asociate lui.

Cand iti controlezi viata inseamna ca esti si in controlul obtinerii propriilor stari interioare dorite. Ele te vor conduce pas cu pas, la rezultatul dorit de tine si nu de altii pentru tine.

1. Constientizarea pericolului starii de reactivitate si pasivitate

Daca nu stii care este sensul vietii tale, vei permite sa fi dominat  de o a treia categorie de stari. Aceasta categorie este experimentata de fapt de cei mai multi.

Acum stii ca ma refer la starea permanent pasiva (lipsa initiativei fata de obiectivul propriu) dar si reactiva. Acum altii aleg ce anume cale sau stari asociate sa urmezi, pentru indeplinirea propriului lor scop prin efortul tau. Astfel te indepartezi de calea ta de urmat.

Asta inseamna ca tu vei avea conduita permanenta de „a reactiona la provocari”, adica de a fi reactiv, cu consecintele de rigoare.

Daca nu lucrezi la indeplinirea propriului tau vis, sau obiectiv final, vei lucra fara indoiala la indeplinirea obiectivelor altora, avand parte si de starile interioare asociate obtinerii lor.

Cum sa dam sens vietii daca ne lasam dominati de stari interioare precum: angoasa, frustrare, stres, teama, presiune, deprimare? Prin acestea, tu reactionezi de fapt la „provocari” pentru a obtine rezultatele necesare indeplinirii altor obiective decat al tau.

Daca nu vei afla care este sensul vietii tale si nu vei actiona in consecinta, vei manifesta permanent starile declansate de altii in propriul lor folos, permitand astfel transformarea lor in afectiuni emotionale, mentale, fizice.

S-a aratat deja ca fiecare categorie profesionala, prezinta afectiuni caracteristice, acum cred ca iti poti da seama si de ce. (exemplu angajatii vs antreprenori)

Cu alte cuvinte, lipsa ta de initiativa si reactivitatea permanenta te vor indeparta de calea ta proprie. Astfel te vei departa de obiectivul personal atat de necesar, cat si de starea de naturala de sanatate si echilibru.

O metoda pentru tine de a afla care este sensul vietii si a-l indeplini

Metoda pe care eu o predau, are ca scop atat vindecarea corpului si mintii, cat si ridicarea nivelului de constiinta. Acestea se obtin prin inducerea repetata in randurile practicantilor a starilor inalte de vindecare si de conectare la Sursa Energiei Universale.

Daca vrei sa-ti recastigi controlul starilor tale interioare ce te vor sustine pe drumul implinirii de sine, adopta metoda Reiki in viata ta. Participa si tu la cursul Reiki nivel 1, anuntat pe site.

Dupa ce a aflat care este sensul vietii, Sensei Mikao Usui a obtinut starea de Iluminare. Ea a fost definita ca si starea inalta permanenta de fericire, impacare, implinire, iubire. A creat apoi o metoda accesibila foarte usor pentru ca toti sa poata atinge asemenea stare.

Prin transmiterea Reiki ajungi si tu la obtinerea starii finale permanente, ce reprezinta de fapt sensul vietii noastre.

Poti folosi aceasta metoda pentru a atinge starea de relaxare permanenta sau ca si suport in indeplinirea obiectivului tau de viata.

Prin participarea ta la curs Reiki nivel 1, fara efort sau concentrare din partea ta, vei primi modificarea sistemului tau de rezonanta energetica. Acest fapt te va duce automat la obtinerea starii interioare de conectare cu Reiki si la obtinerea vindecarii atat a ta cat si a celor dragi tie, prin practica.

Valoarea unei metode este data de genul de actiune

” faci asa … si obtii acest gen de rezultate … „

ceea ce te va conduce la a-ti depasi limita abilitatii tale naturale de a obtine vindecarea si a starii permanente de fericire, implinire, impacare, relaxare.

Metoda Reiki ce o predau, consta in aplicarea in viata de zi cu zi a tehnicii dar si a filozofiei ei despre sensul vietii. Prin transmiterea vibratiei vindecarii, te indrepti catre obtinerea starii interioare ultime, indiferent de punctul tau de plecare din acest moment.

ps: daca consideri ca informatiile intalnite in acest articol sunt folositoare, poti da Share si Like si prietenilor tai pentru a beneficia de ele.

Fii sociabil, trimite mai departe!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*