Cum sa fii fericit pe gratis.

Zorile, mereu frumoase iti dadeau startul la cum sa fii fericit.

Copil fiind, te bucurai de orice lucru, fara sa-ti fi pus inainte intrebarea: „cum sa fii fericit” si daca-ti aduci aminte, nici nu iti trebuia prea mult sa ajungi in aceasta stare.

Bucuria iti ghida existenta, Universul fiindu-ti prieten, iar atunci cand lucrurile erau potrivnice acestei stari, nu stiai sa capitulezi in fata lor. Drept urmare, insistai pana obtineai ce doreai. Nota Bene!

Poate iti mai aduci aminte cum era, sau, daca ai copii, ii poti observa in plina actiune.

In loc sa le dai doua la fund cand „vor prea multe”, ar fi bine sa-i observi si sa (re)inveti de la ei modelul de comportament:

„cand vor ceva, nu se dau batuti usor si asta pentru ca nu au aflat inca ca nu se poate.”

Si Ziua Incepe … iar intrebarea: ” cum sa fii fericit? ” isi face treptat loc in mintea ta

In procesul de maturizare,  inveti ca “nu se poate” si atunci incepi treptat sa renunti la bucatele din visele tale, ce ti-au adus starea de fericire, sau de conectare cu Universul pana atunci.

Din acel moment incolo, in schimb, afli ca se prea poate sa aplici un sistem in care pentru a te bucura de anumite aspecte ale vietii (gratuite pana atunci), trebuie sa-ti vinzi cel mai pretios DAR cu care ai fost inzestrat/a: TIMPUL.

Multi pica in capcana asta, apoi se intreba: ” cum sa fii fericit? ” facandu-si socoteala cam cat sa investeasca in obiectivul asta.

Si devine putin dificil, daca nu imposibil sa fii fericit.

Asa ca, orice ai avea nevoie, ajungi sa cumperi nu cu bani, ci cu timpul tau, sau mai bine spus cu viata ta, investita pentru a obtine acei bani!.

„Astfel, iti tot vinzi din viata, pana nu mai ai cand sa te bucuri de ceea ce ai obtinut, sau ce ai dobandit are deja un pret prea mare ca sa te faca fericit.”

Si uite asa, poti judeca si tu daca merita efortul sa ajungi pana aici, doar pentru ca nu stii ca se poate altfel.

Merita efortul de a te irosi?

Daca ajungi la concluzia ca nu merita efortul, atunci poti vedea lucrurile altfel, pentru a iesi cu mintea din capcana lui:

„muncesc ca sa traiesc = imi vand timpul (viata) ca sa cumpar ceva ce m-ar face fericit (oare?) = ma vand pe mine ca sa devin fericit => ce duce la intrebarea:

cum sa fii fericit in situatia asta, cand ori ai platit un prêt prea mare pentru ce ai obtinut sau nu mai ai cu ce si cand sa te bucuri de rezultat?”

Nu am sa-ti raspund direct, nu are sens sa o fac eu, ti-am propus doar o tema de gandire, dar pot in schimb sa-ti aduc aminte de cat de multe si minunate lucruri exista pe lumea asta, de care te poti bucura GRATIS!

Uite cum sa fii fericit gratis!

Doar ca-ti trebuie timpul (pe care tu ti-l vinzi, cu ce pret si pana cand?) pentru a te bucura de aceste lucruri minunate si anume:

Acum e randul tau sa completezi lista ta cu lucruri gratuite, de care sa-ti propui sa te bucuri zilnic, fara sa invoci lipsa a ceea ce de fapt tu provoci deliberat:

„absenta timpului din viata ta. :)”

In orice situatie te aflii, autovindecarea ta, adica apropierea de starea naturala de bucurie, este posibila prin tehnica Reiki, iar asta se dobandeste simplu si fara efort prin participarea ta la Cursuri Reiki. Aici, la cursuri, nu te mai intrebi cum sa fii fericit ci se intampla pur si simplu ca in urma acordajelor, tehnicilor, practicii, sa-ti schimbi starea interioara. Din acest moment incepi sa construiesti raspunsul la intrebarea: cum sa fii fericit?

ps 1: daca ti-a placut acest articol, poate ar fi cazul sa o lasi mai moale, sa-ti faci rost de timp ca sa lasi un comentariu, sa dai un Share si Like catre prietenii tai. In acest fel o sa facem rost de mai mult timp pentru toti 🙂 pentru a practica autovindecarea.

ps 2: pe mine Reiki m-a ajutat sa inteleg aceste aspecte :). daca si tu iti doresti elibererea din anumite constrangeri, poti participa la cursuri Reiki nivel 1 anuntat in coloana din dreapta sus.

 

Fii sociabil, trimite mai departe!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*