Cum sa inveti sa traiesti deasupra problemelor o viata calma si relaxata

Cum sa inveti sa traiesti, daca realizezi prea tarziu principiile fundamentale unei vieti spirituale? Marea majoritate a oamenilor, angajati religios sau nu, sufera de nefericire, stres, boli, irosindu-si viata. Ce le lipseste?

Cum sa inveti sa traiesti ridicandu-te deasupra tuturor problemelor.

Daca si tu te zbati in curentul majoritatii, tot ce ai de facut este sa dobandesti un nivel de intelegere superior. Asta te va ajuta in trairea vietii la un alt nivel in calm, implinire si fericire.

Un astfel de nivel de intelegere, il poti capata prin intelegerea celor 3 aspecte sub care se manifesta Sursa. In continuare ai 3 indicii despre cum sa inveti despre manifestarea ei. In religie, acest aspect se intalneste ca si Treime.

3 aspecte fundamentale calea catre o viata spirituala sanatoasa si fericita

Am definit ca Sursa Universului, sursa credintei oricarui curent religios pentru a nu da nastere la interpretari. Indiferent de practica Spirituala, se accepta o sursa a universului, asociata cu lumina.

Am facut o analogie intre manifestarea Sursei Universului si cea a Soarelui, pentru o intelegere mai facila din partea ta.

Cum sa inveti despre primul aspect al manifestarii Sursei

Toate vietuitoarele de pe pamant primesc razele Soarelui la fel. Ele cad fara nici o deosebire, asupra tuturor, in mod egal.

O alta analogie ar fi ca ploaia cade peste tot la fel. Uda totul deopotriva, fara nici o diferenta, atat burienile cat si granele.

Asa primesti si tu razele luminii spirituale, iar ce faci mai departe cu ele este alegerea ta, prin liberul tau arbitru.

Cum sa inveti despre absenta manifestarii orgoliuluiCum sa inveti despre al doilea aspect al manifestarii sursei

Lumina Soarelui se afla in inimile tuturor, insotindu-te de-a lungul calatoriei ce o ai de facut prin viata. In unii, lumina de abia palpaie, in altii arde ca o flacara. Cum sa inveti sa intretii focul din interiorul tau, cum sa-l cresti, tine doar de tine. Esti constient sau nu, luminita se afla acolo si daca o lasi, te inspira. Poti sa-ti acoperi partenerul de calatorie cu propria manifestare orgolioasa, sau il poti lasa sa te conduca din interior. Alegerea iti va fi respectata prin manifestarea liberului tau arbitru. Asta-i necazul multora….

Cum sa inveti despre al treilea aspect al manifestarii sursei

Soarele este atat un corp material cat are si o dimensiune spirituala. Traieste, deci are constiinta proprie.

Asa cum tu ai o identitate, la fel are si Sursa luminii. Ii poti percepe identitatea Sursei? Poti stabili o relatie cu ea? Poti accepta relatia?

Daca primul aspect este perceput de toata lumea destul de usor, cu celelalte ai nevoie de practica pentru a le experimenta si nu doar vorbi despre ele.

Prin practica reglementata (nu dupa ureche), poti ajunge sa experimentezi relatia cu Identitatea Sursei. Acest ultim aspect este si cel mai dificil de realizat. Trebuie sa ajungi la o anumita stare de detasare fata de constructia materiala a lumii, pentru a-l realiza.

Cum sa inveti sa cultivi relatia dintre tine si sursa Luminii

Dar te poti duce chiar mai departe cu mintea pentru a intelege si mai apoi a realiza Sursa Luminii Spirituale.

Cum sa inveti sa cultivi relatia dintre tine si Sursa Luminii, daca nu realizezi ca tu esti de fapt o particica integranta dar fragmentara a Sursei si nu Sursa in sine.

Prin practica spirituala reglementata (nu dupa ureche) poti straluci la fel de intens ca si Soarele. In schimb, pozitia de parte fragmentara a acestuia, iti va da stralucirea unui licurici si nu a Soarelui insusi. Vei straluci cu aceasi intensitate, dar niciodata cu aceasi dimensiune.

Asta iti da pozitia constitutiva a ta ca si parte fragmentara fata de Tot. Nu vei putea fi niciodata Tot, sau Sursa.

Poti acum avea o idee despre liderii spirituali ce se substituie Sursei prin orgoliul personal.

Deci ai vazut cum, vrei nu vrei, esti inclus in manifestarea Sursei, ce se reflecta atat in lumea materiala, cat si cea spirituala.

Nu ti se pare normal ca pentru o viata relaxata, calma, linistita, sa stabilesti o relatie constienta cu Sursa Universului, prin pozitia ta constitutiva?

Poti sa negi relatia sau dimpotriva sa o cultivi. Liberul tau arbitru va genera efectele in consecinta.

Cum sa inveti practic cultivarea relatiei cu Sursa

Poti sa verifici si singur “teoria” asta. Cum sa inveti sa transmiti energia Reiki cat mai neafectata de orgoliul personal, afli la cursurile Reiki Do.

Beneficiul maxim, atat pentru pacient cat si pentru tine, va fi atunci cand nu intervii in transmiterea energiei Reiki, cu imperfectiunile tale:

  • dorinta ta
  • gandurile tale
  • parerile tale
  • viziunea ta
  • energia ta

Ea va avea efectul maxim cand vei stabili relatia cu Sursa asa cum ai sa inveti la Cursul Reiki Do. Efectul de care vorbesc te va duce la vindecarea mintii, corpului si ridicarea nivelului de constiinta.

Pentru a ajunge la acest rezultat, este necesara parcurgerea metodei Reiki ca si practica spirituala reglementata, in afara conceptelor religioase.

Fie ca esti adeptul unui cult religios, fie nu, practicarea metodei Reiki te va apropia mai mult de sursa credintei tale. Asta se va intampla prin respectarea pozitiei tale constitutive fata de ea, in cadrul acestei metode.

Fii sociabil, trimite mai departe!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*