Cursuri Komyo Reiki Kai prin Reiki Do

Invata si tu arta vindecarii prin canalizarea energiei Universului.

Imbunatateste-ti starea mintii, corpului, mentine-ti sanatatea si ajuta-i si pe cei dragi tie sa faca la fel.

Urmatoarele Cursuri Komyo Reiki Kai nivel 1 & 2

Cursuri Komyo Reiki Kai se vor tine in Bucuresti si Constanta

Daca te inscrii acum, vei putea beneficia de o reducere semnificativa de pret. Astfel vei participa la cursuri Komyo Reiki Kai nivel 1 si 2 doar cu 300 ron. Adica ai o reducere de 60 % fata de pretul normal.

Reiki poate fi practicat absolut de oricine si acesta este rolul cursurilor Reiki Do: indiferent ce crezi tu despre tine, vei putea la finalul cursurilor practica vindecarea cu Reiki pentru binele tau si a celor din jurul tau!

Reiki este energia sacra si miraculoasa a Universului, ce sustine intreaga viata.

Metoda Komyo Reiki este calea practica de vindecare a spiritului dupa care are loc automat si vindecarea corpului.

Prin cursuri Komyo Reiki Do, vei fi initiat in Reiki, abilitatea de vindecare ramanandu-ti pentru toata viata ta.

Filozofia Komyo Kai: Desi laudat, desi invinuit, cu calm continua si mergi mai departe!
Asigura-te ca ai inteles: Investitia ta in sanatate, dezvoltare, armonizare, deschiderea catre noi oportunitati viitoare prin Cursul ReikiDo este de doar 600 lei. Inscrie-te aici, CU DATELE CORECTE, la Cursuri Reiki Do, pentru a primi detaliile rezervarii locului!

Nu trimit SPAM-uri. Adresa ta de email o voi folosi doar in scopul anunturilor organizatorice referitoare la programa de cursuri Komyio Reiki! De asemenea pentru a te informa asupra noutatilor si reducerilor promotionale Reiki Do.

Caracteristica Komyo Reiki Kai

La cursuri Komyo Reiki Kai vei invata o metoda de vindecare cu Reiki, ce se bazeaza pe pastrarea „zambetului interior”.

Motto-ul metodei: plaseaza-ti mainile, preda-te, zambeste. (despre cum vei include aceasta atitudine in viata ta zilnica, vorbim la curs)

Prin participarea la Cursuri Komyo Reiki nivele 1 si 2, vei obtine:

  • conectarea ta fara efort la Sursa Reiki, pentru a face terapia oriunde, oricand
  • trimiterea vibratiei vindecarii in afara timpului si spatiului pentru vindecari la distanta
  • cresterea abilitatiilor tale in Reiki conform nivelelor 1 si 2
  • intelegerea, aprofundarea si includerea in viata ta zilnica a principiilor Reiki; astfel vei avea o viata sanatoasa si stabila
  • diploma de participare ce atesta efectuarea acordajelor in sistemul Komyo Reiki Kai pentru nivele 1 si 2.
  • manuale cu toate tehnicile si exercitiile predate la Cursuri Komyo Reiki Kai nivel 1 si 2.

Cum traiesc eu prin Reiki

Parerile participantilor la Cursuri Reiki Do

Am participat la cursul Gendai Reiki tinut de catre domnul Simionescu. Stiam cate ceva despre Reiki, auzisem de binefacerile acestei terapii. Am luat hotararea de a participa la acest curs. A fost o alegere pe care nu am regretat-o nici o secunda. Am avut sansa de a primi informatii detaliate despre Reiki, de la un om pasionat de aceasta terapie. Avand o credinta puternica in aceasta terapie, ii este deasemenea si mod de viata. Cu generozitate si bucurie ne-a transmis tot ceea ce dumnealui stie despre Reiki. Ne-a raspuns cu rabdare la absolut toate intrebarile pe care i le-am adresat, incurajandu-ne acolo unde aveam ezitari sau indoieli.

Starea de conectare cu Reiki s-a mentinut si chiar amplificat pe masura autotratamentului efectuat

Totul a fost minunat si fascinant, iar starea cu care am plecat dupa acest curs a fost una de pace, bucurie, calm si incredere. Aceasta stare care s-a mentinut si chiar amplificat pe masura ce zi de zi, am facut autotratamentul Reiki. Asa cum spunea si domnul Simionescu n-am avut asteptari, dar rezultatele bune n-au intarziat sa apara. N-as vrea sa gresesc dar simt din momentul acela ca totul s-a schimbat in bine. N-am asteptari, doar ma bucur de aceasta terapie si sunt nerabdatoare sa parcurg si cursul 2. Ii multumesc domnului Simionescu pentru rabdare, calm, generozitate si bucuria pe care ne-a transmis-o odata cu informatiile despre Reiki.
Simona Liliana CiucurBucuresti

Alexandru Simionescu - Profesor Reiki la Scoala ReikiDo

ReikiDo – calea (Do) Reiki. Alexandru Simionescu - Instructor Reiki la Scoala ReikiDoPrin noi, vei invata sa (re)descoperi lucrurile minunate dar ascunse in haina banalului. Fiind inconjurat de ele la tot pasul, le vei putea accesa usor pentru o viata extraordinara.

De ce poti participa cu folos la Cursuri Komyo Reiki Kai?

La scoala ai invatat ca poti descompune lumea materiala pana la cea mai mica particula constituenta. Ea va avea atat proprietati materiale (masa) cat si proprietati energetice (cuanta). In concluzie, noi suntem energie si tot ce se intampla la acest nivel in jurul nostru, ne influenteaza. Tot la lectia de fizica ai invatat ca doua campuri energetice, prin fenomenul rezonantei, se pot armoniza, imprumutandu-si caracteristicele.
Deci, noi suntem energie si putem fi influentati prin fenomenul rezonantei, cu alte energii. Prin participarea la cursuri Komyo Reiki Do, vei obtine prin initiere, abilitatea de a rezona cu Reiki. Astfel te vei armoniza atat tu cat si pacientii tai, cu vibratia vindecarii.

Fii sociabil, trimite mai departe!

shares