Cursuri Reiki Incepatori Bucuresti 08 – 09 Iulie 2017,

Cursuri Reiki Incepatori Bucuresti
Participand la cursurile Reiki vei primi simplu si fara efort abilitatea de a primi si transmite Reiki. Prin abilitatea de a transmite si primi Reiki, ti se imbunatatesc urmatoarele aspecte de viata:

  • vei putea apela la o sursa de energie suplimentara cu impact direct asupra vitalitatii, tonusului organismului tau. Vei resimiti aceste efecte in miscarea fizica.
  • starea interioara ti se va imbunatati considerabil in mod continuu, fiind capabil de actiuni constructive, generatoare de rezultat. Starea interioara este cea care determina directia si calitatea actiunilor tale dar si rezultatul lor. (asociat unei actiuni intreprinse intr-o stare buna)                          Energie (Reiki) -> Stare (interioara asociata unei bune energii) -> Actiune (corespunzatoare unei stari bune) -> Rezultat (asociat unei actiuni intreprinse intr-o stare buna)
  • ceasul tau biologic va fi reglat pe frecventa energiei Reiki si astfel vei avea parte de amanarea efectelor imbatranirii, atat ca aspect fizic cat si ca resurse biologice
  • rezonanta ta cu energia Reiki, primind si oferind Reiki pacientilor tai si tie, va rezolva dezechilibre, fizice, emotionale; iti va asigura suportul vital pentru o stare de sanatate la nivel superior, toata viata.
  • vei putea accesa o cale de evolutie spirituala, sigura, cu impact direct, pozitiv, asupra vietii profesionale, personale, de familie;  Vei castiga pe toate aceste planuri

Investeste in sanatatea ta cu rezultate permanente:

Inscrie-te aici, CU DATELE CORECTE, la Cursuri Reiki Do, pentru a primi detaliile rezervarii locului!

Nu trimit SPAM-uri. Adresa ta de email o voi folosi in scopul anunturilor organizatorice si noutatilor! Vei putea oricand sa te dezabonezi de la Reiki Do.

Energia Reiki este de natura spirituala

La Cursuri Reiki Incepatori, le spun studentilor ca legea fizicii invata la liceu, explica functionarea Reiki.

Conform teoriei cuantice, cea mai mica particula constituenta a Universului, deci si a ta, are natura duala.

Adica este materie si cuanta, energie in acelasi timp. Deci tu esti energie si interactionezi cu alta energie prin fenomenul fizic numit rezonanta.

Prin initierea facuta corect la Curs Reiki Incepatori vei rezona cu Reiki, adica cu Armonia ce aduce Vindecarea. Spiritualitatea asupra practicantilor, se va manifesta in urma interactiunii lor si a pacientilor lor cu energia Reiki. 

 

Cursuri Reiki Incepatori, organizate de Alexandru Simionescu - Profesor Fondator Scoala Reiki Do

Cel mai bun Profesor este insasi Viata reala

La Cursuri Reiki Incepatori, vei avea parte de o abordare pragmatica (realista) a fenomenului de armonizare energetica.

Experienta instructorului in practica energetica si a antrenamentului sportiv, a condus la rezultate vizibile asupra lui, in timp, referitoare la:

  • cresterea gradului de sanatate fizica, mentala, emotionala
  • cresterea resurselor vitale ce determina un aspect fizic corespunzator; amanarea efectelor imbatranirii
  • stare permanenta imbunatatita
Si tu poti ajunge aici foarte simplu, daca incepi din timp.

Liniile sale de initiere in Reiki:

Sensei Usui – Chiujiro Hayashi – Chiyoko Yamaguchi – Hyakuten Inamoto – Alexandru Simionescu

Sensei Usui – Kan’Ichi Taketomi – Kimiko Koyama – Sensei Hiroshi Doi – maestrul sau – Alexandru Simionescu

Centura neagra 2 Dan, acreditat Japan Karate Federation, preda la scoala de karate japoneza Bucuresti

ReikiDo – calea (Do) Reiki.

Am creat scoala Reiki Do pentru a-ti oferi prin Cursuri Reiki Incepatori,  experienta mea reala in Armonizarea mintii, corpului, de crestere a vitalitatii si nivelului de viata”

  

Ce au spus participantii la Cursuri Reiki Do
Negomereanu Gabriela despre Cursul Reiki cu Simionescu Alexandru
Multumesc,multumesc! Am participat la cursul reiki si pot spune ca intradevar am facut ceva exceptional pentru mine.  Am fost fascinata de informatiile competente al dlui Simionescu si de rabdarea cu care a raspuns tuturor intrebarilor. A reusit sa ridice orice val de neincredere sau suspiciune legate de Reiki.

Cursuri Reiki pentru o viata calma, relaxata, plina de sanatate

Astept cu nerabdare urmatoarele intilniri.  Va recomand cu sinceritate sa urmati aceste cursuri pentru o viata mai calma, relaxata si plina de sanatate pe toate planurile!
Negomereanu GabrielaBucuresti


Fii sociabil, trimite mai departe!

shares