Curs Reiki Constanta

Data inceperii:
Pe 17 iunie, 2017 - 18 iunie, 2017
la ora 10:00


Curs Reiki Constanta pentru tine

Prin participarea ta la Curs Reiki Constanta, vei primi abilitatea de vindecare cu energia Reiki. Vei putea vindeca mintea si corpul in aceasta ordine, prin palme, ochi si suflu.

De asemenea, vei putea trimite energia Reiki vindecatoare in viitor, trecut si la distanta. Astfel te vei putea conecta la un univers mult mai mare decat cel in care traiesti acum. Vei accesa mai mult decat spatiul si timpul tau present.

Curs Reiki Constanta, este o intalnire relaxata, lipsita de formalisme, idei religioase, manipulare, ezoterisme, mistere, etc.

Liniile mele de initiere in Reiki:

Sensei Usui – Chiujiro Hayashi – Chiyoko Yamaguchi – Hyakuten Inamoto – Alexandru Simionescu

Sensei Usui – Kan’ Ichi Taketomi – Kimiko Koyama – Sensei Hiroshi Doi – maestrul meu – Alexandru Simionescu

Curs Reiki Constanta

 • stresul, efectele lui si afectiunile emotionale
 • orice afectiune fizica; vindecarea inseamna armonizarea campului energetic al pacientului; prin armonizare, dispare sursa bolii ce este energetica la origine
 • poti armoniza functionarea organelor tale interne, in functie de ceasul tau biologic
 • poti scurta timpul refacerii dupa o afectiune insemnata, fracturi, etc
 • dubleza efectele medicamentelor alopate
 • poti aduce linistea mintii tale si pacientilor tai
 • poti scapa de obiceiuri nepotrivite (ticuri, obsesii, etc) atat pe tine cat si pe pacientii tai
 • poti trimite energia Reiki in scop de vindecare, in afara spatiului si timpului tau
 • poti sustine calitatea vietii pacientilor aflati in faza terminala, pana in ultima clipa
 • poti creste vitalitatea, amana imbatranirea, conserva agilitatea, daca lucrezi din timp cu Reiki

Ce se intampla la Curs Reiki Constanta

Acordajele sau initierile, iti vor modifica rezonanta sistemului tau energetic pentru a putea primi si oferi Reiki, la randul tau. Aceste initieri le fac eu cat timp tu stai pur si simplu linistit.

Prin Tehnicile metodei, poti afla cum utilizezi ceea ce ai primit la Curs Reiki Constanta. Acest pas este important, pentru a nu face si tu greselile majoritatii in terapia Reiki. Multi se devitalizeaza deoarece primesc invataturi gresite de la asa-zisi „guru” nationali.

Curs Reiki Constanta. Acesta se va desfasura pe parcursul a 2 zile consecutive, parcurgand primele 2 nivele din aceasta metoda. La finalul acestor 2 zile vei putea face:

 • terapie de aproape cu pacient si autotratament;
 • terapie la distanta si in afara timpului;
 • sa-ti cresti abilitatea de vindecare prin tehnici specifice ambelor niveluri

Tematica Curs Reiki Constanta

Vei parcurge 2 nivele in 2 zile consecutive. In acest mod vei putea intra in practica, cu abilitatile si tehnicile necesare accesarii Reiki la un nivel profund. Apasa pe cele doua dosare, pentru a vedea tematica aferenta.


Tematica Curs Reiki Constanta Nivel 1
 

Tematica Curs Reiki Constanta Nivel 2


Te poti inscrie la Curs Reiki Constanta aici

Acum stii ca participand la acest Curs Reiki Constanta, ai sa primesti foarte usor, abilitatea de vindecare cu Reiki. Si ai sa poti daca vrei, sa-ti schimbi si viata, in timp.

Poti aplica acum pentru Curs Reiki Constanta din data mentionata si vei primi datele necesare participarii la curs. Te rog sa cauti email-ul in INBOX sau in SPAM.

Te astept cu drag sa-ti redescoperi valentele de vindecator Reiki Do prin participarea la Curs Reiki Constanta!


Am participat la cursul Gendai Reiki tinut de catre domnul Simionescu. Stiam cate ceva despre Reiki, auzisem de binefacerile acestei terapii. Am luat hotararea de a participa la acest curs. A fost o alegere pe care nu am regretat-o nici o secunda. Am avut sansa de a primi informatii detaliate despre Reiki, de la un om pasionat de aceasta terapie. Avand o credinta puternica in aceasta terapie, ii este deasemenea si mod de viata. Cu generozitate si bucurie ne-a transmis tot ceea ce dumnealui stie despre Reiki. Ne-a raspuns cu rabdare la absolut toate intrebarile pe care i le-am adresat, incurajandu-ne acolo unde aveam ezitari sau indoieli.

Starea de conectare cu Reiki s-a mentinut si chiar amplificat pe masura autotratamentului efectuat

Totul a fost minunat si fascinant, iar starea cu care am plecat dupa acest curs a fost una de pace, bucurie, calm si incredere. Aceasta stare care s-a mentinut si chiar amplificat pe masura ce zi de zi, am facut autotratamentul Reiki. Asa cum spunea si domnul Simionescu n-am avut asteptari, dar rezultatele bune n-au intarziat sa apara. N-as vrea sa gresesc dar simt din momentul acela ca totul s-a schimbat in bine. N-am asteptari, doar ma bucur de aceasta terapie si sunt nerabdatoare sa parcurg si cursul 2. Ii multumesc domnului Simionescu pentru rabdare, calm, generozitate si bucuria pe care ne-a transmis-o odata cu informatiile despre Reiki.
Simona Liliana CiucurBucuresti

Rezerva un loc:

Rezervarile au fost oprite pentru acest eveniment.

Fii sociabil, trimite mai departe!