Filme Spirituale … despre Spiritism!

Filme spirituale, o poarta catre o alta dimensiune.

Pana acum ti-am vorbit despre metodele Reiki, ca si modalitate de a realiza prezenta clara a unei constiinte superioare, precum analiza efectelor unei astfel de legaturi pentru tine.
Ce mi se pare interesant este ca desi avem cercetatori platiti sa studieze prin telescop Universul fizic ca posibila gazda pentru alte manifestari inteligente, acest tip de manifestare abunda de fapt pe langa noi. Aceste filme initiatice pe care ti le propun spre vizionare, nu sunt rodul imaginatiei unui artist, ci reprezinta o experienta de viata, ce ne arata cum sa recunoastem efectele manifestarii multidimensionale ale vietii.
Aceste filme spirituale, prezinta de aceasta motivele unui fenomen ce a devenit de masa in Brazilia si anume interactiunea cu spiritele unor personalitati decedate, unii fosti doctori, ce participa activ in derularea activitatii unor clinici cu rezultate concrete in imbunatatirea starii de sanatate a pacientilor.

Filme Spirituale online

Ca si introducere in lista de mai jos de filme spirituale, as pleca de la un medium recunoscut, cel putin in Brazilia, Chico Xavier, ce a scris sub ghidare (psihografie) multe carti. Parte din ele au devenit scenarii de filme spirituale, pe care le poti vizualiza aici:
Chico Xavier (Brazilia) – film documentar depre povestea vietii lui
Nosso Lar (Brazilia)
Filmul Spiritelor (Brazilia)
Şi viaţa continuă (Brazilia)
Mamele lui Chico Xavier (Brazilia)
Nota: eu te directionez pe un alt site/blog unde sunt incarcate aceste filme pentru suflet. Reclamele catre activitatea altor persoane apartin site-ului respectiv si nu mie.
Prin aceste filme initiatice, vei observa si o legatura, poate neasteptata, intre o abordare spiritista pe un plan superior si dezvoltare spirituala.

Poate subiectele acestor filme spirituale vor fi greu de acceptat pentru tine, dar te poti intreba pe buna dreptate, ce misca de fapt atat de multi oameni in jurul unor astfel de evenimente, prea putin mediatizate la televizor? Ce rezultate provoaca o reactie de masa?

Mai jos, un film documentar scurt, despre activitatea dintr-o astfel de clinica, una din multele existente in Brazilia.

Mai mult nu spun, pentru ca nu doresc sa dau nastere la tot felul de interpretari.

Filme spirituale si un mesaj pentru tine.

Toate mesajele acestor filme spirituale sunt congruente intr-o singura directie: traieste intr-un anume fel si nu oricum. Practic nimeni nu ne invata sa traim o viata corecta. Nu stim sa traim si asta ne aduce intr-un impas. De noi depinde sa intelegem mesajul acestor filme spirituale, ce-mi place sa cred ca nu degeaba au fost create. Doar ochi sa avem sa vedem ce trebuie.
Data vitoare o sa aruncam impreuna o privire mai detaliata catre acest fenomen de vindecare putin cunoscut in restul lumii, dar atat de prezent in viata a milioane de oameni din Brazilia. Dar mai intai urmareste aceste filmele spirituale, sper sa-ti placa!
ps: daca vrei sa vada si altii aceste filme, poti da Share si Like la acest articol.

 

Fii sociabil, trimite mai departe!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*