Gandirea pozitiva si rezultatele actiunilor tale

Apropo de gandirea pozitiva, tu cum gandesti despre tine?

Gandirea pozitiva, un lux sau rutina zilnica?

Te surprinzi cumva ca in eforturile tale de a deveni o persoana mai buna, de a face lucrurile sa mearga mai bine, iti apar ganduri negative de genul: “oricat ma straduiesc, nu reusesc”, “e inutil …. ajung de unde am plecat”, “mai bine nu incerc, daca am sa ratez?” ?

Acestea sunt ca niste discuri, rutine, ce ruleaza atat in constient cat si in subconstient, ce se vor opune eforturilor tale de mai bine, iar cu ele te-ai ales, datorita experientelor de viata, dar si datorita preluarii lor ca atare de la parintii, profesorii sau mentorii ce i-ai avut in copilarie.

Gandirea negativa fara voie, din obisnuinta, te impiedica sa lucrezi in armonia universala.

Afirmatiile pozitive, calea simpla catre gandirea pozitiva.

Supraeul, ce se afla la un nivel mult mai profund decat subconstienul, stie foarte bine ceea ce ai nevoie si nu este atins de gandurile negative din mintea ta.

Dar ca sa ajungi sa lucrezi cu el, ar trebui sa indepartezi conditionarile ce te tin legat la nivelul constientului si subconstientului. Cum faci asta?

Raspunsul este simplu si anume: prin folosirea tehnicii afirmatiei pozitive. Astfel, cu timpul, inlocuiesti gandirea negativa, cu gandirea pozitiva.

Introducerea afirmatiilor pozitive la nivelul constientului

Mai exact, inlocuiesti prin gandirea pozitiva, interpretarile evenimentelor lumii exterioare, cu unele ce sa-ti creeze stari pozitive, ce vor determina la randul lor actiuni din partea ta, pe masura.

Daca nu gasesti inca afirmatiile cu care “sa rezonezi”, poti incepe totusi cu afirmatii generale de bine inspirate din citate, autori diversi, filozofi, dandu-ti seama pe parcurs ce ti se potriveste.

Metoda ce o predau, Gendai Reiki, are tehnici proprii de a scapa de obiceiurile nedorite, prin folosirea afirmatiilor pozitive impreuna cu energia Reiki.

Exemple de afirmatii pozitive.

De aceea am cules si ales 🙂 cateva exemple de afirmatii pozitive, ce te pot ajuta in exercitiul inspirat din Gendai Reiki ce am sa-l descriu mai jos.

Chiar daca nu esti initiat in Reiki poti proceda conform acestui exercitiu si nu vei gresi cu nimic in demersurile tale de a-ti crea o gandire pozitiva si in consecinta o imagine interioara luminoasa cu care tu sa te identifici: click mai jos sa le descarci 🙂

[file_download style=”2″][download title=”Afirmatii%20pozitive%20pentru%20tine” icon=”style1-Jpg-64×64.png” file=”http://www.reikido.ro/wp-content/uploads/2016/01/Afirmatii-pozitive-2.jpg” package=”” level=”” new_window=”Y”]Intra%20pe%20acest%20link%20pentru%20a%20descarca%20fisierul%20cu%20afirmatii%20pozitive![/download][/file_download]
 • Progresez zilnic incarcat cu lumina Reiki.
  Sunt o existenta stralucita, puternica, pozitiva si creativa.
 • Sunt o parte a marelui Univers. Intotdeauna el ma ajuta. Sunt o existenta plina de iubire, lumina si armonie.
 • Sunt viata. Tot ce am nevoie este inauntrul meu. Pot intra oricand pentru a extrage ce-mi trebuie sa folosesc.
 • In fiecare zi, in orice mod, devin din ce in ce mai bun (Emil Couee)
 • Primesc lumina entitatilor inalte. Sunt un canal clar si perfect pentru lumina.
 • Lumina ma ghideaza (din cartea Crystal Healing scrisa de Del Walker)
 • Sunt ghidat de supraeul meu, am curajul de a schimba ceea ce poate fi schimbat, am toleranta de a accepta ceea ce nu poate fi schimbat si am intelepciunea de a face distinctia intre ele.

Gandirea pozitiva si o aplicatie practica pentru tine.

Uite ce exercitiu adaptat din Gendai Reiki iti propun, pentru a face aceasta tehnica a afirmatiilor pozitive, mai usor de patruns la nivelul subconstientului tau:

 • Te asezi confortabil cu coloana dreapta pe scaun, cu mainile pe genunchi.
 • Tii ochii inchisi sau intredeschisi.
 • La inceput respiri de cateva ori profund, alungand cu fiecare expiratie, grijile,   gandurile.
 • Prin schimbarea ritmului respiratiei (ce este vibratie) iti vei schimba si vibratia     (starea) intregii tale fiinte.
 • Asociezi o imagine situatiei dorite, afirmatiei.
 • Pui o mana pe piept, si iti imaginezi cum prin mana proiectezi energetic imaginea la nivelului inimii, odata cu afirmatia. Daca nu ai initierea in Gendai Reiki, este suficient sa tii mainile pe genunchi si sa rostesti afirmatia in gand cu convingerea ca deja ai  respectiva calitate, sau te afli in situatia dorita. Repeti afirmatia de cate ori simti necesar, simtind vibratiile ei inauntrul tau.
 • Dupa un timp iti revii miscand mainile, picioarele deschizand ochii.

Nu este necesar sa faci aceste exercitii de de lunga durata. Mai bine este sa dureze putin, dar sa le faci mai des.

Nu pune miza, nu te lua prea in serios, dar rosteste afirmatiile cu placere si cu bucurie.

Multe din situatiile nedorite din viata ta, au legatura cu modul in care dialoghezi cu tine insuti. Schimbi dialogul si o sa fii surprins de rezultatele obtinute, in timp.

O gandire pozitiva cu mesajele interioare aferente, o sa-ti creeze o stare interioara pe masura, pozitiva, de incredere in fortele tale. Starea ta interioara va dicta intotdeauna si actiunile tale.

Gandeste-te putin: daca te simti ezitant, timorat, timid, lipsit de curaj, de determinare, ce rezultat crezi ca vei obtine in urma actiunilor tale? Si viceversa este valabila.

Poti obtine si tu gandirea pozitiva cu usurinta, prin folosirea metodei Gendai, participand la cursurile Reiki.

Ps: daca ti-a fost util articolul poti da un Like sau Share dar sa lasi si un comentariu cu parerea ta pe aceasta pagina.

Fii sociabil, trimite mai departe!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*