Citeste Ghid Esential de Vindecare si fa primul pas in lumea elitista a comunitatii Reiki Do

Inscrie-te GRATUIT pentru a putea primi Ghid esential de vindecare, dar si pentru a putea beneficia si serviciile Reiki Do

In acest Ghid esential de vindecare vei intalni urmatoarele puncte de interes pentru tine:
  • ce inseamna vindecarea profunda energetica si evolutia spirituala in general
  • ce piedici poti intalni pe aceasta cale si din partea cui
  • cum poti deveni independent in vindecare si spiritualitate; mijloace, cai de actiune
  • cum si de ce a luat nastere Reiki Do
  • la ce sa te astepti in evolutia ta personala si spirituala in general, dar si in Reiki

Poti cere acum Ghid esential de vindecare, dezvoltare personala si spirituala. Indica adresa ta de email, apasand butonul de mai jos.

 

Atentie! Vei primi imediat un email pe adresa oferita! Cauta-l si confirma-l. Doar dupa aceea vei primi Ghidul gratuit. Astfel ne asiguram ca nu ai gresit adresa de email, primind fara intarziere Ghidul esential de vindecare!

Email-ul, va fi folosit doar in scopul trimiterii acestui Ghid gratuit, precum si a informarilor specifice Reiki Do: asistenta generala si personalizata, anunturi organizatorice cu reduceri promotionale, etc.

Despre comunitatea Scolii Reiki Do

Citind acest Ghid esential de vindecare, vei sti cum te poate ajuta Scoala Reiki Do in vindecarea si evolutia ta personala si spirituala.

Ele merg mana in mana, indiferent ce credem noi. De aceea am creat aceasta comunitate in care tu sa evoluezi in acord cu informatii obiective si nu subiective precum cele din metalul colectiv. Adica va conta mai putin ce cred eu personal, ci mai degraba ce am experiemntat direct prin activitatile mele. Asa este just.

Intrat in Comunitatea Scolii Reiki Do vei primi:

  • informatii neobisnuite, formandu-ti o altfel de gandire, ce sa te ajute sa vezi cu totul altfel viata, conform Ghid esential de vindecare.
  • asistenta generala si personalizata in vindecarea energetica profunda si avansul spiritual; nu vei primi prostiile ce le poti auzi de la „maestri” mentalului colectiv (toata lumea stie dar nimeni nu a vazut, sau experimentat)
  • informatii legate de organizarea cursurilor sau altor evenimente Reiki Do; reduceri promotionale a cursuri, terapii, etc.
 Despre Alexandru Simionescu: A creat Scoala Reiki Do ca urmare a practicilor sale combinate in terapia energetica, antrenamentul energetic si sportiv.
 
Este profesor Reiki conform scolii japoneze de Reiki estic.
 

Scoala Reiki Do se delimiteaza de toate practicile, practicienii, maestri, „guru” Reiki sau de vindecare, nationali occidentali.

 
Prin Comunitatea Reiki Do ce are la baza Ghid esential de vindecare, vei cunoaste modalitatea de a ajunge si tu la vindecare prin ridicare spirituala, cresterea energiei tale vitale, aflarea scopului tau in viata si multe alte aspecte legate de resorturile tale interioare.

Odata intrat in Comunitatea Scolii Reiki Do, vei incepe imediat calatoria ta catre o calitate crescuta a vietii, sanatate, spiritualitate.

Te asteptam cu drag in comunitatea noastra,

echipa Reiki Do

Fii sociabil, trimite mai departe!

shares