O singura viata ai dar sper ca n-ai gresit si tu asa cu ea

O singura viata ai. Ce placut este sa citesti un articol antrenant, sa te faca sa te simti bine si motivat pentru viata ta. Ai inchis calculatorul, iar dupa 5 minute ai uitat subiectul dar si starea generata de el. Revii imediat la agitatia, stresul si nemultumirile cotidiene. Vezi ca nimic pana la urma nu te misca din locul in care te afli si asta te descurajeaza.

O singura viata ai si o lasi cu timpul la voia intamplarilor, sortii, lui „asa a fost sa fie”. Ai vazut cum se termina o astfel de viata in realitate? Poti avea ocazia sa vezi, asistand oamenii in ultimile lor clipe. Apoi ramane sa decizi, daca asa vrei sa se termine si a ta. Nu-ti imagina ca la finalul ei o sa faci o scamatorie si „Pufffff ….” o sa fie bine. Daca vrei altceva in schimb, trebuie s-o traiesti pe toata altfel, nu ca printr-un vis.  Sa stii ca se poate, doar ca inainte trebuie sa realizezi ceva.

Avem o singura viata dar nu toti traim

Poate inca nu ti-ai dat seama, dar poti inceta sa traiesti inca din timpul vietii.

Educatia primita prin puterea exemplului, sta la baza acestei absente premature dintre cei „vii”. In prima parte a existentei, vrei sa-ti dai valoare propriei vieti.

Educatia primita nu te invata sa-ti desoperi propriile valori, ci sa dobandesti unele noi, ce sa „te reprezinte”. In consecinta, vei trai in acord cu valorile altora, cu care esti educat sa te identifici.

Din acel moment, vei fi preocupat de orice altceva, decat de propria ta persoana. Valorile tale personale, cu care ai fost inzestrat prin nastere, raman nedescoperite sau uitate.

O singura viata ai si pe aia ti-o petreci in uitare de sine.

Asa incepe si se manifesta somnul din timpul vietii:

 • Barbia coboara in piept si nu ti-o mai ridica nimeni.
 • Spatele ti se incovoaie.
 • Privesti foarte aproape, doar la ce reclama actiune urgenta din partea ta, semnalizata de altii.
 • Te simti dator sa te uiti si in „curtea” altora, incercand sa rezolvi acolo ce nu ai rezolvat si nici nu o vei face vreodata in propria-ti curte.
 • Accepti trecerea timpului in defavoarea ta. Amani mereu trairea propriei vieti, avand altceva de facut inainte.
 • Esti dominat de „spiritul de sacrificiu” pentru binele comun (al grupului) sau al familiei.

Sarcinile venite odata cu valorile primite, reclama zilnic actiune urgenta, altfel o forma de pedeapsa se va declansa. Din cauza asta nu poti vedea mai departe, nu ai timp si nici resurse. Actiunile urgente repetitive, iti mananca toata resursa vietii, adica tot timpul. Intri intr-un cerc vicios de unde foarte multi, majoritatea, nu mai ies.

Asta este valoarea educatiei din ziua de azi din familie, scoala si mai ales societatea profesionala.

Cum sa-ti omori la propriu TIMPUL, realizand orice altceva decat propria menire.

Indiferent cine „te-a momit” intr-o astfel de viata, tu trebuie sa-ti asumi rezultatul ei. Esti responsabil de el 110%.

O singura viata ai cu inceput dar obligatoriu si sfarsit

Apoi ajungi la momentul in care viata ta se termina. Obligatoriu! Nu a scapat nimeni, niciodata, deci nici tu.

Poate nu realizezi, dar in cativa zeci de ani, tu, eu si majoritatea celor contemporani noua, nu vom mai fi. Incearca sa realizezi chestia asta, nu sa dai din cap ca stii. Este o diferenta intre a sti si a realiza.

Toti stiu ca vor muri, dar nu toti realizeaza consecintele. Tu cat realizezi din tot ce ti se intampla?

O singura data in viata o singura viata

Nu vorbesc de sute, ci de zeci de ani, cand totul se va sfarsi pentru tine. Niciodata nu vei mai putea FI, sau repeta experientele unei vieti nereusite sau dormite cu ochii deschisi.

Atunci cand iti incetezi existenta si cu siguranta ca se va intampla, s-a terminat absolut totul pentru tine. In acel moment, TOTUL se sfarseste pentru totdeauna.

Ai dubii in privinta asta? Hai sa ne gandim putin:

 • incepi sa citesti un articol dar il si termini.
 • fie si cel mai neplacut moment dintr-o zi (ce poate fi chiar acest articol) incepe, dar se si termina.
 • orice incepe, se si termina, indiferent de scara temporala.
 • o zi incepe in zori, dar intotdeauna vine seara si trebuie sa faci nani.
 • viata este doar o replica la o scara temporala mai mare: ti-o incepi in zorii copilariei si (daca ai noroc) ajungi la amurg, dupa care mergi obligatoriu la culcare. Aici nu exista insomniaci, invariabil pe toti ii apuca somnul, deci si pe tine.

Acum tu poate gasesti o scapare sau confort, in ideea altor „reincarnari”, ocazii de pierdut timpul. Sau, poate iti suna bine ca ar urma „viata dintre vieti”. Esti absolut sigur, 110%, ca nu ai doar o singura viata? E foarte bun motivul de a ti-o pierde pe asta, in contul altora ce vor urma, nu?

Atunci cand asisti din primul rand, oamenii pe ultimul drum, ai sa vezi o caracteristica comuna la toti. Pe toti ii cuprinde de fapt Abisul. Uite in continuare, de ce.

A fost odata ca niciodata … si nici nu va mai fi

Acum tu ai gandi: „Uite cate carti, articole, filme, sunt despre intamplarile atator oameni, ce au suferit experienta reintoarcerii la viata”. Eu ti-as spune: „Esti 110% convins ca experientele sunt cele reale?”. „Nu cumva sunt doar povesti elaborate cu scopul de a-ti motiva lipsa de initiativa din propria viata?”. „In fond, poate nici nu ar trebui s-o ai!. Ai deranja prea multi in demersul asta”. Mai clar de atat pot, dar nu vreau sa ma exprim.

Ai intalnit vreodata fata in fata o singura persoana care sa se fi intors „de dincolo”, ce sa-ti confirme „alte vieti”? Daca da, sau ai avut tu experienta, atunci esti pe teren solid, altfel … considera alte sanse, ca simple povestioare. Motivul nasterii acestora tine de natura umana, de justificari, manipulari, cosmetizari, incurajari.

Chiar si Houdini, celebrul iluzionist specialist in „evadari”, a promis sotiei sale ca ii va trimite un mesaj dupa moartea sa, daca va fi posibil. Si nu l-a trimis!

 

O singura concluzie: o singura viata.

Cum te-ai gandit sa-i dai valoare?

O singura data in viata, REALIZEZI ca ai o singura viata.

Din acel moment, neimpins de altcineva de la spate, realizezi ca nu mai poti face compromisuri.

Chiar din acel moment incepi sa-ti cauti propriile valori in acord cu care sa traiesti.

Singura ta avutie, peste toate ce le crezi ca fiind necesare, este viata ta. O ai deja. Ea nu are o valoare anume. Este cea mai de pret avutie a ta. Nu o pretuiesti, esti sarac si te vei zbate in saracie.

Viata pretuita, traita pe baze reale, este foarte frumoasa. In fiecare zi poti avea bucuria si energia realizarii menirii tale. Dar pentru asta trebuie totusi sa-i realizezi unicitatea.

Uite de ce zic asta. Toti cei reveniti dupa asa numita „moarte clinica”, prezinta la unison o caracteristica:

„Traiesc o singura viata, cat le-a mai ramas din ea, la maxim

Oare de ce se intampla asa, presupunand ca au vazut dincolo o extensie a acesteia, sau alta viata?

Uite cum apar povestioarele de adormit copilasii destinate a fi crezute

Cred ca ti-ai dat seama ca acest articol este de alt gen decat cele destinate sa te faca fericit 5 minute. „7 pasi ca sa realizezi … fix nimic” sau marketing la kilogram. La asta adera toti scriitorii de articole, din dorinta de a obtine cititori, adica trafic. E simplu, scrii altfel nu esti citit.

Vrei sa scrii despre realitate, cautand sa ajuti efectiv? Rezultat: nu esti citit.

In concluzie, pe internet mai ales, toata lumea exulta de fericire, OBLIGATORIU! Daca-l inchizi, iesind in viata reala, ai sa vezi contrariul:

 • Nu toate povestile au un final fericit.
 • „Binele” nu prea castiga in toate scenariile.
 • Sunt si „Oameni buni” ce o sfarsesc mai putin bine
 • Dupa dimineata vine seara, deci mergem la nani
 • Dupa o sansa pierduta, altele nu prea mai apar … decat foarte greu
 • o singura viata este o sansa ce multi o pierd din ignoranta

Povestioare … Povestioare …

In atmosfera stabilita de „ëxperti” in marketing, tu citesti despre tot felul de povestioare. Ele sunt menite sa te antreneze putin si in care VREI  sa crezi. Analizeaza cine sunt cei ce le scriu? Ce au facut ei cu o singura viata a lor, de-ti dau tie sfaturi? Vezi apoi daca merita sa le aplici: „X pasi ca sa realizezi …..” Ai incercat? A mers?

Asta este si motivul pentru care subiectele se schimba, dar nu si modul de a le scrie. Nu-ti rezolva nimic in esenta si tu tot nu iesi din cercul vicios in care ai intrat. In schimb te tin in priza. O singura viata ai si o folosesti sa crezi in tot felul de povestioare.

Altfel, multi cred cu tarie in ceva anume. Si cu toate asta mor pe capete saraci, bolnavi, rataciti. Nu prea pare o cale de urmat, nu? Dar asta tu vei hotari pentru tine.

Concret, palpabil, pe ce te poti baza 110% in momentul acesta?

Bine te-ai trezit, ti-ai gasit si un scop in viata?

Eu scriu sa te ajut prin prisma experientelor avute, personale sau la „prima mana” (oamenii cu care vin in contact).

De aceea nu caut sa-ti fiu neaparat placut. Nici nu sunt. Dar caut sa te ajut din situatia fara de scapare in care te aflii.

Ai o singura viata si trebuie sa ti-o traiesti in realitate, nu prin povestioare in fata ecranului.

In sfarsit, cand te trezesti la viata, exclami „Aualeu …. ce am facut pana acum!”. Dar si pentru a te trezi, iti trebuie curaj. Acesta este necesar confruntarii cu tine insuti, inca din timpul vietii, dupa somnul prelung. Este necesar sa-ti asumi rezultatele propriilor actiuni trecute. Altfel nu vei putea merge inainte.

„Ce ai facut pana acum si cat mai ai la dispozitie ca sa faci ceva totusi ceva cu o singura viata a ta?”

Cea mai sigura cale pentru a-ti trai o singura viata in bucurie si implinire, este calea practicii spirituale si materiale, reglementate.

Daca alegi sa traiesti la intamplare, s-ar putea sa nu stii unde vrei sa ajungi, cu rezultatul de mai sus.

Solutia vine prin practicile reglementate a trairii propriei vieti

Una din ele ti-o pot oferi eu, adica o metoda de a lucra cu vibratia vindecarii. In cadrul ei, vei capata un scop natural, cel al implinirii propriei vieti.

Astfel prin vindecarea mintii si corpului poti sa-ti ridici nivelul de constiinta. Din acea pozitie ai sa vezi ce este cu adevarat important pentru tine. Doar atunci. Apoi sa poti fi de ajutor si altora in acest sens.

Pentru a-l atinge in o singura viata a ta, vei avea la dispozitie o abilitate primita de la mine si tehnici pentru a o creste si folosi, astfel:

 • Daca inca nu te-ai trezit la realitate, practicarea acestei metode de vindecare te va aduce in aceasta situatie, prin scopul sau.
 • Daca acum ai nevoie sa te vindeci dupa somnul prelung, o poti face prin vibratia vindecarii.

Desi ai doar o singura viata, traind-o corect, ai sa simti in fiecare zi bucuria de a o trai, indiferent de finalul anticipat. Asta-i toata smecheria.

Ai sa te regasesti cu timpul pe diferite trepte ale Iluminarii inca din timpul vietii. Desi stii ca maine lumea se va sfarsi (pentru tine), ai sa gasesti mereu bucuria, motivatia, energia, de a-ti indeplini menirea. Vei trai fara teama, dar cu bucurie si relaxare fiecare zi.

Care este cel mai inalt scop ce l-ai putea avea, stiind ca traiesti o singura viata si numai una, daca nu cumva implinirea ei?

 

Fii sociabil, trimite mai departe!

Un gand pentru “O singura viata ai dar sper ca n-ai gresit si tu asa cu ea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*