Oportunitati de vindecare prin principii simplu de urmat

Ai cel putin cateva oportunitati de vindecare aflate la indemana ta, in afara de cele reprezentate de binecunoscuta medicina alopata.

Aceasta, are avantajul utilizarii celor mai noi descoperiri stiintifice, atat in tehnica medicala, cat si in cea a medicatiei. Acest lucru o transforma intr-un mijloc eficient de lupta impotriva afectiunilor deja observate, aparute in campul nostru material.

Prin descoperirea antibioticelor s-au oferit reale oportunitati de vindecare in lupta impotriva pandemiilor. Aceste epidemii rapuneau acum mai putin de 100 de ani, milioane de oameni. Aici pot mentiona epidemia gripa din 1918, epidemia de tifos din timpul primului razboi, tuberculoza, poliomielita.

Desi avantajele acestui tip de abordare medicala sunt clare, prezinta totusi si o serie de dezavantaje. Acestea ii limiteaza posibilitatile de a-ti oferi toate raspunsurile la problemele tale de sanatate cu care te poti confrunta.

Dezavantajele medicinei alopate constau in manifestarea urmatoarelor probleme pe termen lung si nerezolvate inca

 • posibilitatea de interventie asupra bolnavului doar in momentul in care afectiunea a aparut in corpul fizic
 • strategii de preventie asupra aparitiei bolilor bazate pe teorii ce sunt infirmate de practica medicala ulterioara
 • cunoasterea insuficienta a reactiilor medicamentoase asupra organismului uman.
 • lipsa unui management corespunzator intre doctor si farmacist pentru administrarea medicatiei. Acesta este necesar pentru tratarea eficienta a afectiunii cu efecte neplacute minime pentru bolnav.
 • existenta criteriilor comerciale si nu neaparat tehnice, pentru promovarea unei solutii medicale asupra alteia poate mai eficiente.
 • strategii gresite de abordare a afectiunilor deja observate in corpul material
 • triumful sistemului asupra principiilor de vindecare.

Tocmai din cauza acestor neajunsuri, si mai mult a ultimului punct, iti recomand si utilizarea altor cateva oportunitati de vindecare. Am sa-ti prezint doar principiile acestora, fiind instrumente mai influente decat prezentarea unor retete de-a gata:

Principiul puterii unui aliment oportunitate de vindecare pentru toti

Acest principiu de vindecare este opus celui prin utilizarea puterii unui medicament.

Motivul acestei oportunitati de vindecare il constituie chiar sistemul nostru imunitar. El este setat sa reactioneze la orice depaseste puterea unui aliment.

Medicamentele au aparut recent in istoria evolutiei noastre. Deci organismul nostru nu a avut timp sa-si adapteze principiile de functionare la ele.

Sistemul nostru imunitar, un antivirus in actiune

Gandeste-te la actiunea sistemului tau imunitar prin analogie cu cea a sistemului antivirus al unui calculator. Tot prin aceasta analogie, alimentele sunt purtatoare de informatie corecta. Ele ajuta la functionarea si dezvoltarea sistemului de operare (corpul uman). Astfel ele reprezinta o intrare de informatie in sistemul de operare al calculatorului.

Oportunitati de vindecare prin alimente sanatoase

Sa presupunem ca te hranesti cu o alimentatie sanatoasa. Atunci pragul de reactie al sistemului tau imunitar va fi mereu deasupra puterii informationale a acelui aliment. Daca ar fi fost altfel, noi nu am fi putut sa ne dezvoltam ca specie in atata timp de evolutie. Ne-am fi blocat singuri accesul la resursele de energie, adica la informatie corecta.

Prin respectarea acestui principiu, ai acces la nenumarate oportunitati de vindecare, dar atentie la capcane.

Medicamentele oportunitati de vindecare urgente

Sa presupunem ca iei un medicament cu rolul de a corecta o eroare in functionarea corpului. Puterea informationala a medicamentului va depasi pragul de reactie al sistemului imunitar si acesta se va declansa. Astfel, in maxim 3 – 4 luni, sistemul imunitar va bloca propagarea acelei informatii in corpului uman.

In acest moment, noi recunoastem necesitatea schimbarii periodice a medicamentelor pe motiv ca ne-am obisnuit cu ele.

Acum iti dai si singur seama de ce medicamentele nu reprezinta reale oportunitati de vindecare profunda. Ele reprezinta doar trusa de urgenta, necesara de altfel. Nu mai vorbesc de faptul ca actiunea lor se rezuma doar la corpul material.

Informatii bune, informatii rele si limita antivirusului nostru

Este lesne de inteles cum are loc afectarea sistemului nostru de operare (al corpului). Asta se intampla odata cu introducerea unei informatii gresite in corp, ce are o anumita caracteristica. Puterea ei informationala va fi mai mica decat pragul de declansare al sistemului nostru imunitar. Aici putem vorbi de anumiti virusi, alimente modificate genetic, etc.

In acest caz va putea schimba nestingherita functionarea intregului organism, sistemul acestuia luand drept corecta o informatie gresita.

Tocmai aici putem observa oportunitati de vindecare pentru noi.

Asa cum ne imbolnavim, tot asa putem sa ne si vindecam.

Acum stii de ce trebuie sa eviti alimentele transformate genetic, stropite cu chimicale, crescute in soluri sarace de nutrienti. Apeland la principiul puterii unui aliment, poti gasi nenumarate cai de actiune impotriva afectiunilor cronice, autoimune si sistemice. Tot ce trebuie sa faci este sa-ti devina un principiu de viata.

Principiul evacuarii ce intra trebuie sa si iasa

Aici nu ma refer la actul fizic ce are loc oricum mai mult sau mai putin eficient. In schimb, ma refer in primul rand la oportunitati de vindecare printr-o evacuare celulara corecta.

O alta analogie, de data asta intre corpul tau si un oras.

Corpul tau include celulele tale, sistemul tau circulator si limfatic, organele de detoxifiere. Orasul va fi reprezentat de apartamente, strazi si groapa de gunoi aferenta.

Sa presupunem ca groapa de gunoi s-a umplut si masinile gunoierilor nu mai au unde sa verse gunoiul. Se aduna una dupa alta nemaiputand opera si treptat vor bloca circulatia in intreg orasul. Arterele vor fi blocate treptat cu containerele de gunoi. Apoi strazile vor fi umplute si ele la refuz pana la apartamentul tau, tot cu acest gunoi.

Intr-un final, tu nu mai ai unde sa iesi din casa sa duci gunoiul si ramai cu el in apartament. In acest caz, logic, nu mai poti primi hrana ce va produce si mai mult gunoi.

Un oras blocat cu deseuri un corp sufocat cu toxine

Un stil de viata plin de stres, nerespectandu-ti bioritmul, hranindu-te gresit, va duce la functionarea ineficienta a organelor de detoxifiere. Aceste organe sunt colonul, rinichii, ficatul, plamanii, pielea, mucoasele.

Mancarea este digerata in gura, stomac si intestin. Din intestin, nutrientii sunt transportati prin sistemul circulator (impreuna cu oxigenul), la celula. In celula are loc transformarea acestora in energie, dioxid de carbon, apa si produsii reziduali.

Acumularea acelui gunoi celular interfereaza de cele mai multe ori cu functiile normale ale celulei.

Cand organele de detoxifiere nu mai pot face fata eliminarii toxinelor, ele se acumuleaza in sange. Astfel, arterele orasului tau se blocheaza cu deseuri si celulele nu-si mai primesc nutrientii, indiferent de programul nutritional adoptat. Practic, calea de acces a nutrientilor este blocata cu acel gunoi din analogia folosita.

Capcana oportunitatilor de vindecare folosite la intamplare

Daca adopti doar un program nutritional, vei oferi celulelor tale posibilitatea de a produce si mai mule reziduuri. Asa ajungi repede la situatia de blocare a sistemului de evacuare si de aport nutritional si de oxigen la celula.

Doua cai consecutive de actiune la nivel de principiu de vindecare

 1. Iti poti curata mai intai fiecare organ de detoxifiere prin actiuni specifice spre a putea prelua si evacua toxinele eficient. Spre exemplu ficatul il poti detoxifia prin clisma cu un anume tip de cafea.
 2. Apoi iti cureti si arterele de transport pentru a permite nutrientilor sa circule liber catre celula.

Principalii factori necesari unor artere de transport curate sunt:

 • aerul curat
 • apa curata
 • mancarea curata
 • prezenta suficienta a oxigenului obtinut prin exerciti potrivite constitutiei tale

Pastrarea eficientei functiilor organelor de detoxifiere, va determina si aportul eficient de nutrienti si oxigen la celula. Oportunitati de vindecare printr-un stil de viata sanatos nu mai reprezinta acum doar o lozinca ci o realitate logica.

Oportunitati de vindecare prin modificarea frecventei corpului energetic si material

Primele doua oportunitati de vindecare au reprezentat doua principii materiale pentru ca noi sa ramanem sanatosi si echilibrati.

Acum am sa-ti descriu si un al treilea principiu de vindecare si anume cel al bunei tale energii.

Tu esti energie si nu altceva, iar prin setarea corecta a frecventei ei iti vei putea recastiga si mentine sanatatea.

Energia Reiki proprietati vindecatoare pentru sanatatea ta

Teoria cuantica a fost dovedita stiintific. Conform ei, cea mai mica particula constituenta a universului nostru are in acelasi timp o natura duala: materiala si energetica.

Adica tu, in orice moment, ai o caracteristica energetica, vibratorie dovedita stiintific.

Fenomenul rezonantei dintre doua energii este si el cunoscut inca din liceu. Doua campuri energetice isi imprumuta caracteristicile in anumite conditii, intrand in rezonanta.

Intrebare importanta pentru alegerea unor oportunitati de vindecare: Tu energie, alegi cu ce rezonezi?

Gandeste-te cati perturbatori energetici ai in jurul tau: tehnologici, de comunicatie, cosmici sub forma energiilor degajate de exploziile solare, telurici.

In permanenta, desi nu realizezi, rezonezi cu campurile energetice daunatoare ale perturbatorilor amintiti si ai altora.

Acum este momentul sa alegi a rezona cu ce trebuie, pentru a-ti corecta orice deficienta vibrationala.

Prin simpla ta participare la cursurile Reiki, iti voi seta sistemul energetic pentru a putea rezona cu energia Reiki.

Aceasta energie are drept caracteristici, iubirea, armonia, lumina, efectul fiind cel de vindecare.

Prin simpla accesare a vibratiei de vindecare Reiki, vei rezona cu caracteristicile ei. Accesarea o poti face prin conectare si tehnici de tratament, asa cum am sa te invat la curs.

In acest fel vei trai prin starea de conectare specifica Reiki. Tot asa vei obtine vindecarea mintii, corpului si ridicarea nivelului de constiinta cu efect in obtinerea starii de fericire.

Prin folosirea acestei oportunitati de vindecare tu alegi in permanenta cu ce vrei sa rezonezi.

Ai acum la indemana 3 oportunitati de vindecare sub forma a 3 principii de actiune. Pe baza lor poti gasi si reteta perfecta pentru tine. Important este sa stii de ce faci un lucru si abia apoi cum anume.

ps: daca gasesti interesante informatiile din acest articol Share si Like pentru a fi accesate si de catre prietenii tai

Fii sociabil, trimite mai departe!

Un gand pentru “Oportunitati de vindecare prin principii simplu de urmat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*