Protectia energetica spirituala ai cazut si tu in capcana asta?

In acest articol o sa-ti aratam de ce protectia energetica spirituala, poate devini daunatoare. O practica energetica spirituala reala, realizeaza protectia personala altfel decat prin notiunea de blocare energetica.

Vorbind de protectia energetica Reiki, ea este gresit inteleasa si predata de multi ca altfel decat prin armonizare.

Poate exista o diferenta de abordare intre protectia energetica a corpului nostru material si a celui spiritual. Protectia ta prin ridicarea unor bariere fizice sau mentale, poate duce acentuarea dezechilibrului tau si nu la vindecare.

A bloca inseamna a te lupta, cu consecintele de rigoare. In continuare o sa vedem de ce stau lucrurile asa.

Protectia energetica materiala

Noi avem propriile circuite electrice, iar celulele noastre intregistreaza o diferenta de potential electric intre nucleu si membrana lor. Sunt anumite valori optime electrice ce caracterizeaza starea noastra de sanatate materiala.

Noi ne-am dezvoltat ca specie intr-un mediu energetic al pamantului, necontaminat de tehnologie. Corpul nostru a fost proiectat sa functioneze bine in gama de frecvente originale ale naturii. Cand te plimbi in natura sau la malul marii, rezonezi involuntar cu aceste frecvente naturale, simtindu-te mai bine.

De asemenea rezonam involuntar si cu undele electromagnetice hertziene, emise de tehnologiile moderne poluante. Noi traim in aglomerari urbane si deci in vecinatatea tehnologiilor ce necesita neaparat tehnici de protectie energetica din partea noastra.

Agresorii materiali ce reclama protectia energetica pot fi:

 • liniile de transport ale curentului de inalta tensiune
 • transformatoare de putere
 • tehnologia comunicatiei: statii de telefonie mobile, telefoane mobile, tehnologia WI-FI
 • aparatele de microunde

In acest caz, putem apela la protectia energetica ce poate consta in:

 • a ne feri de mediul contaminat electromagnetic, parasindu-l
 • a cumpara dispozitive ce armonizeaza aceste campuri electromagnetice daunatoare. Tehnologiile de ultima ora merg pe armonizarea campurilor daunatoare si nu pe blocarea lor fizica, ce este ineficienta si daunatoare.
 • practicarea corespunzatoare a metodelor de armonizare energetice Reiki, asa cum vei vedea in cele ce urmeaza.

Protectia energetica spirituala prin blocaje energetice o capcana in dezvoltarea ta

Altfel stau lucrurile cand vorbim de protectia energetica spirituala. De cele mai multe ori ea este inteleasa si predata gresit ca tehnica de protectie contra atacurilor energetice malefice.

Aceasta abordare are putine sanse sa functioneze la modul real si asta din urmatoarele motive:

 • universul este infinit iar fortele ce actioneaza la nivelul lui, nu pot fi intelese de noi in totalitate. Deci noi nu avem instrumentele prin care sa analizam ce este bun sau nu, pentru noi. Deci, ce vom bloca pana la urma?
 • energia noastra este foarte limitata comparativ cu cea universala. Un exemplu l-ar constitui influenta exploziilor solare asupra campului tau energetic. Ce bariere ai putea ridica intre tine si sursa acestora, in afara de cele naturale existente deja?
 • preocuparea cu blocaje de tot felul, inseamna a-ti ridica singur bariere mentale in relatia cu Marea Viata. Focusul tau va fi pe ridicarea barierelor intre tine si restul.
 • sunt oameni supradotati, antrenati pe bani multi pentru a realiza incursiuni mentale la distanta si poate atacuri energetice daunatoare. Ce sanse ai ca „scuipandu-ti in san” sa te protejezi de actiunea lor? Oare merita sa te ascunzi daca nu te cauta cineva anume?

Am ridicat doar cateva probleme de gandire, pentru a intelege inutilitatea aplicarii unor tehnici de protectie energetica, prin blocare energetica.

Tehnica de protectie contra atacurilor energetice malefice, propriul tau inamic

Activitatea mentala de a bloca vampirismul energetic, spre exemplu, te va situa in modul egocentric de intelegere. Vei fi centrat doar asupra ta si vei intelege totul doar prin prisma necesitatilor tale. Actionand pentru protectia ta energetica prin blocare, vei fi mental in stare de conflict interior, dar si cu ceilalti.

Daca scopul tau este sa te dezvolti spiritual, aceasta atitudine nu te va ajuta sa evoluezi, dimpotriva.

Initiere in protectie energetica Reiki Do

Ceea ce spun si studentilor mei la cursuri Reiki iti spun si tie. Singura protectie energetica eficienta, se realizeaza prin construirea atitudinii mentale de armonizare totala cu Reiki.

Manifestarea Reiki la un mod superior, implica dezvoltarea ta ca si un canal pur si curat. Astfel vei transmite Reiki nemodificata de semnatura ta energetica personala.

Cu alte cuvinte urmaresti sa te armonizezi vibrational cu Reiki, devenind una cu Reiki.

In aceasta pozitie mentala tu esti centrat cu mintea pe Sursa Reiki si nu pe tine. Iti intelegi necesitatile armonizate cu ale celorlalti. Realizezi impacarea si nu starea de conflict.

Focusul tau este pe armonizare cu Reiki si nu pe blocarea diverselor energii ce oricum iti scapa ca si manifestare.

Un exemplu de manifestare fata de vampirismul energetic, ar putea fi in acest caz urmatorul:

Te conectezi la Sursa Reiki asa cum am sa-ti arat la cursurile Reiki. Apoi oriunde esti, lasi ca procesul energetic sa se desfasoare. Vei manifesta vibratia vindecarii, fara sa fii tu sursa acesteia, insemnand ca poti transmite energie de calitate, in cantitate infinita. Astfel nu vei transmite energia ta proprie ci energia Reiki, in beneficiul tuturor.

Este cel mai simplu mod prin care te poti dezvolta spiritual. In acelasi timp iti imbunatatesti atat tie cat si altora starea de sanatate.

Protectia energetica prin armonizare te va dezvolta pe toate planurile, ridicandu-ti atat fizic cat si spiritual nivelul vibratiilor.

Sa ne pierdem timpul luptandu-ne cu manifestari cosmice infinite sau sa ne armonizam cu sursa lor de vindecare? Atat spiritual cat si material, armonizarea ajuta mai mult decat blocarea. Impacarea realizeaza mai mult decat conflictul.

Daca si tu vei dori sa manifesti Reiki la acest nivel, poti sa participi la cursuri Reiki Do. Inscrie-te la sectiunea de evenimente, ori daca nu sunt anuntate la newsletter. Astfel vei sti din timp data si locatia in care vor fi tinute.

Daca consideri util acest articol poti da Share si Like pentru a-l vedea si prietenii tai.

Fii sociabil, trimite mai departe!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*