Foloseste doar puterea intentiei pentru obtinerea rezultatului dorit

Puterea intentiei iti serveste la a-ti mentine directia aleasa fara eforturi deosebite in acest sens.

Nu reusesti sa creezi si sa mentii o imagine clara in mintea ta a unei situatii dezirabile? Nu-i nimic. Este suficient sa-ti folosesti doar forta intentiei pentru a te indrepta catre acea situatie.

Astfel poti ajunge unde iti doresti, fara a-ti folosi forta vointei pentru a determina atingerea scopului.

Puterea intentiei arma mintii constiente

Cand iti folosesti puterea intentiei, de fapt utilizezi partea constienta a mintii tale.

Constientul tau reprezinta doar o mica parte din tine. Daca el ar reprezenta toata capacitatea mintii tale, ai fi ca o masina ce noaptea merge doar cu faza mica aprinsa. Asa ai sa vezi doar la 30 de metri in fata ta.

Nu poti analiza si rezolva cu partea constienta a mintii, absolut toate problemele aparute in calea realizarii scopului tau. Ia asta in considerare indiferent cat de mare este dorinta interioara de reusita.

In schimb, meritul partii constiente este acela de a-si putea folosi puterea intentiei ca vector catre destinatia aleasa.

A „intentiona” constant ceva anume nu inseamna sa-ti folosesti puterea vointei. Astfel vei declansa puterea interioara a subconstientului de a gasi solutii prin care tu sa ajungi unde-ti doresti.

Puterea intentiei un cal troian pentru subconstient

Stii cine e stapanul tuturor proceselor biologice si nu numai, din fiinta noastra? Nu este altcineva decat subconstientul nostru.

In schimb, subconstientul are o mare problema ce tine de constructia lui. Aceasta problema, un handicap major pentru multi, poate fi un avantaj nemaipomenit pentru tine. Totul este sa stii cum sa procedezi.

Astfel vei putea avea un avantaj, daca forta interioara nu e suficient de puternica pentru a determina un rezultat.

Problema subconstientului tau este ca nu stie ce e realitatea!

El ia de buna cam ce constientul tau considera un „adevar” si il comunica:

„Acum la 50 de ani iau de buna ca aceasta varsta reprezinta pentru societatea in care traiesc urmatoarele:

degradarea sanatatii, scaderea capacitatii fizice, asumarea unor riscuri mai mici spre deloc pentru conservare, blazare, resemnare”

Atunci subconstientul accepta „realitatea”. Astfel iti modifica toate procesele din corp pentru a le potrivi cu aceasta reprezentare dorita de constient, drept realitate. Nu e gluma.

De fapt s-a intamplat ca mintea ta constienta, neutilizad voluntar puterea intentiei, a transmis subconstientului mesajul acceptat ca adevar de-a gata, conform credintelor imprumutate din societate.

Forta intentiei in setarea conditiei tale de viata

Prin acelasi proces, poti folosi intentia si increderea ta pentrua te indrepta catre o anume directie dorita de tine. Poti face asta indiferent de cat de fantezist ti se pare obiectivul de atins.

Important este sa transferi subconstientului acea realitate dorita de tine, prin puterea intentiei.

Spre exemplu, poti seta puterea intentiei pe tinta:

„Am 20 de ani biologici, ma simt minunat, plin de energie, sunt sanatos”.

Forta intentiei mentinuta ca si obicei de viata, va face ca subconstientul sa preia acest mesaj ce-l intentionezi real. Poti ajunge sa-l crezi real prin repetarea lui (mantra), intentionand ca sa te indrepti in directia respectiva. Astfel iti vei modifica toate procesele din organism pentru a corespunde acelei realitati dorite.

Puterea intentiei si Emotiile tale

Cand ai o intentie fata de o anume situatie si ea e dublata de trairea emotiilor pozitive sau negative, transferul informatiilor in subconstient are loc foarte usor.

Un drum in viata il poti construi ori prin puterea interioara a temerilor ori prin puterea intentiei setata corect si dublata de emotii pozitive.

La cursul Reiki predat de mine, spun studentilor ca este suficient sa-si imagineze
cum circula energia prin corp prin puterea intentiei si exact asta se va intampla.

De asemenea putem folosi puterea intentiei in Reiki, fara sa ne folosim vointa proprie, creand conditiile accesarii unei energii cat mai pure.

La cursuri Reiki vei putea invata si tu foarte usor cum sa transferi prin puterea intentiei si nu a vointei, mesaje benefice in subconstientul tau dar si al pacientilor tai. Astfel vei putea sa (te) vindeci de obiceiuri nu prea bune.

ps: poti transmite acest articol persoanelor pe care le cunosti si care ar putea avea nevoie sa-si imbunatateasca starea de sanatate si viata in general sau poti da un like

Fii sociabil, trimite mai departe!

Un gand pentru “Foloseste doar puterea intentiei pentru obtinerea rezultatului dorit

  1. exceptional articol .daca nu as avea si alte treburi ,cred ca toata ziua m-as delecta cu aceste minunate exercitii si articole . va multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*