Trezirea puterii interioare in timpul util al vietii tale interviu extraordinar

Se spune ca fara trezirea puterii interioare, nu poti face mai nimic in viata. Proaspat intrat in campul productiv al vietii, ai nevoie putere interioara, ca sa-ti atingi obiectivele. Din pacate, multi se pierd pe drumul realizarii sinelui, din cauza lipsei motivatiei reale de a reusi in viata. Altii, constata ca trezirea puterii interioare si a motivatiei, le-au venit prea tarziu si mare lucru nu mai pot face. Dar totusi sunt atatia oameni ce au reusit, servind drept exemplu prin modul lor de gandire si viata.

In acest articol am sa-ti prezint pe unul dintre ei. Vei avea parte de un exemplu neasteptat.

Viata nu este asa cum o stii in acest moment, sau cum ti-o imaginezi. De abia dupa ce parcurgi o buna bucata din ea, privind inapoi, iti dai seama. Ai fi vrut sa o faci si pe aia si pe cealalta si te trezesti ca acum este prea tarziu.

Trezirea puterii interioare si somnul cu ochii deschisi

Pacaleala este ca viata li se pare multora luuuunga, trezirea puterii interioare pentru a si-o implini, fiind un moft.

In fapt viata iti va trece oricum, fiind foarte scurta, indiferent de filozofiile superficiale intalnite prin mass media.

Si atunci iti mai permiti sa „dormi in papuci”, cand timpul este atat de scurt? Formele de somn la care fac referire, sunt chiar cele ce duc la afectiuni ce sunt de fapt ceasul desteptator.

Multi pur si simplu dorm un somn dulce, desi sunt foarte activi fizic. Cum vine asta?

  • rutina zilnica 9- 17
  • uitatul in „gradina altuia” decat in a ta proprie
  • lipsa de implicare in propria viata
  • a astepta sa ti se intample si tie ceva bun
  • alocarea celor mai de de pret resurse (timpul) pentru altceva decat viata efectiv productiva

Pe unii dintre pacientii mei i-am intrebat „Tu ce vrei sa faci pentru tine in viata?”

Raspunsul a venit fara ezitari: „Nimic”. (adica: sa ma insanatosesc bineinteles, dar sa fac aceleasi lucruri facute pana la declansarea afectiunii)

Incercand sa te insanatosesti la modul real, iti vei schimba si stilul si prioritatiile de viata intr-o directie potrivita. De multe ori aceasta este si cea care iti va aduce cea mai mare satisfactie. Afectiunea este doar un simptom, ce duce la trezirea interioara din somnul ce a provocat-o.

Pentru a te verifica singur daca si tu dormi, pune-ti intrebarea:

Ce obiective de viata mi-am stabilit si ce fac efectiv in fiecare zi, pentru a ma indrepta catre ele?

Daca raspunzi „mai fac putin pentru altul si apoi vad eu si de mine”, s-ar putea inca sa motai putin.

Crede-ma, nu este nevoie sa te imbolnavesti sau sa-ti pierzi timpul vietii, pentru a deveni productiv pentru tine.

Cat timp de viata productiva, in care sa poti face efectiv pentru tine ceva, ai la dispozitie? (un raspuns excelent in interviul de mai jos)

Regasirea puterii interioare si lipsa de egoism

Motivul pentru a face mai intai pentru tine, este foarte departe de cel egoist. Facand pentru tine mai intai, vei putea sa-i ajuti apoi si pe ceilalti, neconditionat. Mai intai iesi tu la lumina si apoi ii scoti si pe altii. Vei stii cum si vei avea si puterea sa o faci.

Consider ca trezirea puterii interioare se face mai putin cu logica, cat mai mult prin puterea exemplului.

Asa ca azi am ales pentru tine un fragment dintr-un interviu al unui om de succes in domeniul lui. L-am tradus in limba romana, pentru a-i intelege profunzimea mesajului, cat si personalitatea complexa.

Raspunsul lui la intrebarea nevinovata a unui copil, o sa te puna pe ganduri bine de tot. Daca nu ma crezi pe mine, pe el nu o sa ai incotro.

Judecand asa cum ai sa vezi, actionand precum a spus, a ajuns unul dintre cei mai buni din lume. Ia-l de exemplu si nu ai sa regreti.

Muhammad Ali intr-un interviu televizat in Newcastle Anglia, 1977 (fragment)

                                                                                                                    ⇑

                             Fa click pe ecran pentru activarea barei de jos. Apoi apasa pe ultimul patratel din stanga  (urmareste sageata) pentru a activa subtitrarea in limba romana. Da Play! 

Concluziile te las pe tine singur sa le tragi. Sper ca ti-a placut interviul si daca doresti sa lasi un comentariu aici pe site, esti binevenit.

Si in cursuri Reiki, este aproape la fel. Mai intai ajungi la un prea plin interior ca si Instructor, din el urmand sa oferi apoi si celor interesati.

Poti da Share, Like si +1 pentru ca acest exemplu de gandire si actiune, sa inspire la trezirea puterii interioare a cat mai multor prieteni de ai tai.

Fii sociabil, trimite mai departe!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*