Vindecare naturala eficienta fara abtineri, disciplina, regimuri alimentare

Tendinta actuala este de a indica stomacul drept una dintre singurele cai de insanatosire, prin vindecare naturala. Regimuri alimentare, sucuri, leacuri, retete din plante naturale, cam tot ce fi asimilat procesului de digestie, este la mare cautare. Omul in toate demersurile lui, inca este atasat de imaginea sa materiala. Acesta este si motivul constientizarii orificiului bucal, ca singura poarta de intrare a sanatatii in organism.

Dar tu esti atat materie cat si energie in acelasi timp. Asta spune teoria cuantica, prin fizica de clasa a XI-a. Cea mai mica particula constituenta a universului material, deci si a corpului tau, este atat materie cat si energie. Deci orice influenta energetica iti poate corecta un deficit al corpului fizic dar si material.

Modalitate de vindecare naturala placuta, fara efort

Tuturor fiintelor vii li se aplica legea fizicii cuantice. Este o practica a stiintei, nu doar teorie. Corpul uman are o gura, poarta de intrare a aportului material necesar intretinerii metabolismului sau. Corpul energetic, caracteristic tuturor fiintelor, are si el porti de intrare iesire, conectate la mediul energetic inconjurator. Se numesc chackre, ce sunt puse in evidenta de tehnica moderna.

Echilibrarea energetica prin aceste chackre, produce vindecare naturala. Amplificarea campului tau energetic tot prin aceasi metoda, poate duce la cresterea capacitatiilor tale senzitive si materiale, cel putin o perioada.

Poate iti vine mai greu sa crezi, dar si copacii au corpul lor energetic cu chackrele corespunzatoare.

Chackra 1 se afla la aproximativ 1 metru deasupra solului. Este singura prin care energia este oferita, iese din arbore. Prin celelalte 2 energia intra. Este singura chackra disponibila pentru a face schimbul energetic, terapia.
Chackra 2 se afla acolo unde se despart ramurile de trunchi pentru a alcatui coroana copacului.
Chackra 3 nu are un punct fix, are o pozitie individualizata, aproximativ in centrul coroanei lui.

In functie de varsta si starea lui, copacul poate avea doua sau trei chackre.

Corpul tau este astfel construit, incat orice contact apropiat cu natura, deci si cu arborii, iti activeaza centrele energetice.

Copacii partenerii nostri de vindecare naturala

Interactiunea cu arborii prezinta o oportunitate unica de a te conecta la fluxul de energie naturala a pamantului. Astfel poti beneficia de vindecare naturala, prin racordarea ta la ritmurile naturii inconjuratoare. In plus, statul descaltat in natura accelereaza procesele metabolice si schimburile naturale energetice.

Pentru ca schimbul energetic sa aiba loc, trebuie sa-ti racordezi una din chackre, de chackra numarul 1 a copacului. Poti sta in picioare rezemat cu spatele la el si atunci chackra ta de baza este conecta la a lui. De asemenea poti sta in sezut cu spatele rezemat la el. Atunci chackra 5 sau 6 este conectata la centrul lui energetic. Asta se intampla in functie de inaltimea ta.

Trebuie sa stii ca fiecare specie de copac are caracteristica lui, dar si individual acestia pot prezenta predispozitii. Mai mult, ei pot fi in perioade de activitate sau de pauza. Copacii cu frunze cazatoare poti fi folositi doar in sezon, primavara-toamna. Coniferele sunt in perioada de activitate permanenta.

Pentru sedinta de vindecare naturala, trebuie sa alegi un copac in functie de constitutia ta energetica si materiala. De asemenea vei lua in calcul pentru vindecare naturala si ritmurile lui energetice si biologice. Toate detaliile mai jos in tabel!

     Pentru a-ti alege partenerul de vindecare naturala potrivit, iti poti folosi:

  • intuitia, poti considera ca alegi un prieten, tovaras
  • iti poti plimba mainile in jurul centrelor sale energetice, analizand fluxul energetic cu palmele; Oare in poza vezi o pozitie de adorare cum am fost obisnuiti sa credem? Sau vezi una de scanare a campului energetic al copacului cu palmele in stil Reiki?
  • orientativ poti folosi indicatiile de mai jos pentru a-ti selecta partenerul in functie de nevoi

Desfasurarea unei sedinte de terapie in natura

Pentru ca procesul de vindecare naturala sa aiba loc, interactiunea dintre tine si copac poate imbraca forma unei meditatii. Sprijina-ti spatele si capul de trunchiul lui, contopindu-te cu el. Analizeaza problema ce o doresti rezolvata si cere ajutorul copacului. Interactioneaza cu el pentru a determina un efect.

Este necesar sa simti transferul unui flux de energie, o vibratie interna usoara putand servi drept indiciu. Totusi senzatiile pot varia, intuitia jucand un rol instabilirea duratei sesiunii de vindecare naturala.

Alegerea copacului in functie de ritmuri energetice, biologice pentru vindecare naturala

 

Specie
Activitate
inactivitatE
Tipul de energie
Aplicabilitatea tipului de energie in diverse afectiuni

Plop

3–6 p.m. 4 – 5 a.m. efect de absorbtie moderat Bun in hipertensiune

Salcie

6–9 p.m. 2 – 3 a.m. relaxanta, blanda Incurajeaza stabilitatea nervoasa si psihica. Recomandat in cazuri de perturbare a somnului, dureri de cap, probleme de respiratie, astm, profilaxia afectiunilor renale.

Tei

2 – 6 a.m. 6 – 7 a.m. delicata dat puternica, creand o senzatie de caldura, calmanta. Vindecare naturala pentru astm, boli de plamani si alte probleme respiratorii.

Mesteacan

5 – 9 a.m. 3 – 4 a.m. efect calmant Recomandat in vindecarea ranilor si ulcerelor de piele, reduce durerea asociata. Efect antistres, bun pentru normalizarea functiilor digestive, colite, vindecarea stomacului, ulcere duodenale. Bun in cazurile de aciditate scazuta.

Artar

7 -10 a.m. 4 – 5 a.m. calma, relaxanta Vindecare naturala prin armonizarea aurei energetice, reduce tensiunea mentala, reduce peristaltismul intestinal exagerat, cu exceptia infectiilor si hiperaciditatii

Frasin

 11 a.m. – 1 p.m Se detecteaza cu mana Scade durerea asociata inimii, usureaza spasmele stenocardice, normalizeaza aritmiile inimii, inlatura depresia, frica, agitatia, accentuaza circulatia periferica. Interactiunea repetata cu aceasta energie creste atentia si memoria.

Anin

permanenta 1.30 – 3.30 a.m. dezordonata Scaderea tensiunii nervoase. Contactul repetat cu aceasta energie duce la posibile caderi nervoase.

Plop tremurător

2–5 p.m. 2 – 3 a.m. Elimina energia negativa si scade agitatia. Reduce durerea in cazul osteocondrozei, radiculitei. Vindecarea naturala prin reducerea durerilor de cap, in regiunea ochilor, hemoroizilor. Reduce hipertensiunea. Este contraindicata in cazul hipotensiunii. Poate duce la dureri de cap, greata, ameteala. Contactul este daunator in cazul astmei si bronsitelor. Poate duce la dificultati de respiratie.

Stejar

9 p.m. – 3
a.m.
3–5 p.m. Puternica, constanta. Interactiunea indicata doar cand esti intr-o stare echilibrata a mintii. Are un puternic efect stabilizator. Ajuta in cazul lipsei poftei de macare, oboselii, deficientei de vitamine, tensiune scazuta si auz slab.

Castan

1 – 5 a.m. 7 – 8 a.m. Impulsiva Stabilizeaza ciclul menstrual. Interactiunea prelungita poate provoca halucinatii, vise urate.

Pin

Se determina prin scanare cu mana, cel mai potrivit tie 4 – 5 a.m. Dezordonata, impulsiva Imbunatateste vigoarea, raspunsul sistemului imunitar. Contactul pentru vindecare naturala indicat inainte de ora 21.00. Interactiunea prelungita duce la insomnie, agitatie. imbunatateste activitatea sexuala.

 Vindecare naturala si meditatia in natura

Un plus in ecuatia de vindecare naturala, il reprezinta abilitatea ta de a lucra cu vibratia vindecarii Reiki. Acest fapt iti va da posibilitatea de a-ti creste intensitatea schimbului energetic intre tine si copacul ales. Astfel, chakrele tale raman active mult mai mult timp dupa ce terapia in natura s-a incheiat.

Avand abilitatea de a lucra cu Reiki, ai sa scanezi cu palmele mult mai usor aura energetica, a partenerului lemnos. Vei putea identifica daca exista un flux energetic dinspre copac spre tine. La nevoie si tu vei putea oferi energie vindecatoare copacului.

Acum ai la indemana o metoda foarte simpla ce o poti aplica chiar de azi, pentru vindecare naturala. Poti chiar in acest moment sa incepi sedinta de terapie pentru vindecarea ta. Poti gresi cu un gratar, hmmmmmmmm, dar apoi la treaba: Meditatie, natura, fosnetul vantului printre coroanele copacilor, liniste. Ce-ti poti dori mai mult?

ps: Da SHARE (like-ul este ineficient) la cat mai multi prieteni ca sa-i ajuti in vindecarea problemelor lor. Fa acest articol viral prin care si natura isi poate gasi protectorii … de ce nu?

Fii sociabil, trimite mai departe!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*