Vindecarea energetică prin armonizarea triadei ființei noastre

În acest scop al armonizării, vindecarea energetică vine pentru a ajuta ființa noastra să evolueze. O armonie interioara ne va dicta, spre a trăi, o viața echilibrată. Tot în acest sens vom putea simți energia pozitivă ce va alimenta forul interior spre a atinge o fericire absolută.

Poți dobândi vindecare energetică prin multe practici. Orice cale ai alege, trebuie să nu uiți că doar scopul și încrederea sunt cele care te ajută să pastrezi continuitate.

Poate nu trebuie să fii bolnav ca să îți întregești câmpul energetic. Știi că zi de zi lași în urma ta părți din energia ta? Da! Amprenta ta energetică se află și pe urmele ce le lași pășind prin iarbă. Ori dacă atingi pe cineva, vor rămâne cu acel om și gândurile tale pentru el.

Pentru vindecare energetică poți folosi terapia reiki sau chiar magia simbolurilor sacre ce poartă în ele întreaga înțelepciune a protecției divine. Simboluri precum steaua cu șase colțuri sau Ochiul lui Horus, sunt și vor ramâne pentru omenire dovada existenței civilizațiilor din afara Pământului. Aceste simboluri ajută la protecția și vindecarea energetică și pot aduce celui ce le invocă sau le folosește, o vibrație energetică mai amplă. Vorbim despre puterea unui simbol de a se comporta ca o poartă energetică.

Vindecarea energetică prin armonizarea celor trei corpuri: fizic, spiritual si energetic

vindecarea energetica

Corp fizic sau trupul, ca să fie sănătos are nevoie de o minte sănătoasă, patronată de un suflet curat și echilibrat cu vibrația naturii. Prin natura noastră, primim constant hrana fizică și energetică din partea Mamei noastre Pământ.

Din pământ suntem făcuți și în pământ ne va rămâne corpul fizic după moarte. Asta pentru că ceea ce mâncăm își trage seva din pământ, iar corpul nostru nefiind scutit de procesul de biodegradare, ajunge să se descompună înapoi în elementele din care este făcut.

Corpul spiritual sau spiritul pășește pe calea vieții tocmai pentru posibilitatea de a trece prin filtrele simțurilor, experiența acestei vieți fizice. Dar ce este o viață materială fără o viață spirituală? Cum poate un suflet să fie în echilibru, dacă este îndepartat de credința lui interioară?

Corpul energetic sau sufletul, animă cu succes această coeziune dintre corpul fizic și cel spiritual. Lucrăm cu energiile noastre tocmai pentru a ne consolida această uniune, această treime ce patronează viața noastră.

În alchimie cele trei corpuri sunt exprimate prin cele 3 stadii primordiale din procesul de creeare a Pietrei Filozofale: sarea (trupul), mercurul (spiritul) si sulful (sufletul).

Acest triunghi al vieții se suprapune peste triunghiul morții și împreună creează o sintagmă armonioasă către care ființa noastră se îndreaptă de la început până la sfârșit: „Precum sus așa și jos”.

Despre Autor Invitat.

Acest articol a fost scris de Bogdan Cristescu, autor pe Blogul Lui Jorjette

[divider style=”0″] [feather_share]

Fii sociabil, trimite mai departe!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*