Vindecarea fobiilor tale doar prin 2 solutii simple si eficiente

Traiesti intr-un ritm ce nu-ti permite timp de analiza personala? Stresul, frustrarile, iti pot genera cu usurinta tot felul de fobii, temeri. Ele iti pot complica viata inutil, atat tie cat si celor din jurul tau. Daca te gandesti si la zicala “de ce ti-e frica nu scapi”, intelegi de ce vindecarea fobiilor este necesara pentru a trai o viata relaxata, calma, linistita, sanatoasa.

Nu-mi imaginez cum ai putea ajunge la fericirea permanenta, fara vindecarea fobiilor tale.

Vindecarea fobiilor acum la indemana ta

Vindecarea unei fobii se poate transforma in vindecarea fricii de moarte, de boala, de singuratate. Poti alcatui o lista foarte lunga de alte tipuri de temeri ce se nasc inauntrul tau.

Vindecarea fobiilor iti poate da dureri de cap daca nu stii ce ai de facut pentru a scapa de ele. Prima tentatie este sa apelezi la ajutor din exterior.

Acum ai ocazia sa afli cum anume poti actiona pentru vindecarea fobiilor tale, fara a te complica prea mult. Nu trebuie sa intri in panica, exista solutii.

De un singur lucru trebuie totusi sa tii cont: va trebui sa-ti aloci timp pentru a obtine rezultate.

Iti propun acum doua solutii pentru a actiona in vindecarea fobiilor tale

Totul devine usor, daca intelegi mecanismul prin care iti reprezinti in interior lucrurile din exterior. Fenomenele din lumea exterioara tie, le receptionezi prin simturile tale, din care cele mai importante sunt:  vazul, auzul, pipaitul.

In momentul in care ai primit un stimul din exterior, el se traduce prin milioane de reactii chimice si electrice. Mintea ta pentru a face fata cu un randament crescut prelucrarii acestei avalanse de procese, va filtra, distorsiona, sterge, modifica, multe din ele. Asa isi cladeste o reprezentare interioara a evenimentului exterior.

Cum doua minti nu sunt la fel, vor avea algoritmi diferiti dupa care vor prelucra semnalele receptionate din exterior.

Cu alte cuvinte, iti reprezinti in interior o imagine a unui eveniment exterior, diferita de imaginea ce si-a format-o persoana de langa tine. Nici una din cele doua imagini nu sunt reprezentarea fidela a realitatii. Adica si tu cat si cealalta persoana aveti de fapt fiecare propria versiune a realitatii.

Mai mult, ceea ce percepi din exterior, filtrezi si prin sistemul tau de valori (credintele tale = sistem predefinit de valori). Astfel creezi nuante in intrepretarea evenimentului exterior.

Obtii o reprezentare interioara a evenimentului respectiv ce nu este decat o versiune a realitatii. Aceasta iti va crea o stare interioara (fobia de …), iar starea interioara te va pune in situatia sa actionezi conform ei.

Cum are loc vindecarea fobiilor tale prin schimbarea setului de filtre

Vindecarea fobiilor tale devine simpla odata ce ai inteles acest mecanism de formare a reprezentarii interioare unui eveniment exterior.  Starea interioara (fobia) generata astfel, te va impinge la un anume tip de reactie sau actiune din partea ta.

Acum hai sa vedem ce poti schimba in ecuatia asta pentru a-ti schimba starea interioara, trairea, fobia.

Daca tot nu percepem nici unul din noi realitatea, ci doar o versiune a ei, ce-ar fi sa ne jucam putin aranjand-o cum ne convine?

Solutia pentru a scapa de frici si de fobii este de a intelege ca poti schimba dupa voie setul de credinte (filtrele) dupa care intrepretezi fenomenele din lumea exterioara.

Inlocuiesti setul de credinte vechi cu unul nou. Pisica neagra ce traverseaza strada in loc de a-ti aduce ghinion, inlatura necazul din calea ta.

Schimband astfel setul de valori dupa care filtrezi un fenomen exterior, iti vei  crea o stare interioara noua. Pisica neagra iti aduce cu siguranta noroc. Asta-i tot.

Joaca-te cu “realitatea” cum doresti pentru vindecarea fobiilor tale, nu vei gresi cu nimic. De un singur lucru sa tii cont, joaca-te etic si echitabil ca sa se bucure si cei din jurul tau de vindecarea ta.

Vindeca-ti fobiile prin Armonizare Vibrationala

Cand te confrunti cu tot felul de temeri, frici, fobii, poti sa rezonezi vibrational cu o sursa de energie armonica.

Noi suntem energie si gandurile noastre tot energie sunt, asa ca ne influentam reciproc prin fenomenul rezonantei.

Constiinta ta este de fapt un diapazon ce vibreaza pe frecvente variabile, in functie de ce alegi tu. Cand mintea ta este ocupata cu tot felul de grozavii, constiinta ta vibreaza la un nivel coborat. Va “trage in frecventa” si restul sistemului, adica al corpului tau.

Acest lucru iti va crea o stare interioara tocmai buna pentru dezvoltarea temerilor, fricilor, fobiilor.

Cand rezonezi armonic cu vibratia vindecarii prin practica, constiinta ta va vibra la nivelul acelei frecvente. Iti vei seta vibratiile intregii tale fiinte la acel nivel, vindecarea fobiilor putand astfel avea loc de la sine. Nu poti avea o stare inalta si o stare joasa in acelasi timp.

Starea produsa de fobie este una dizarmonica. Armonizandu-te cu frecventa inalta Reiki te vei armoniza.

Pe acest considerent, chiar daca nu ai inca initierea in Reiki, te invit sa parcurgi acest exercitiu asistat de minepentru armonizarea ta.

Acest exercitiu are rolul de a-ti purifica mintea, de a te elibera de tensiuni si stres:

Vindecarea fobiilor tale, se poate produce eficient daca participi la un curs Reiki Do. Vei primi o frecventa pura Reiki. Intre mine si Sensei Mikao Usui sunt doar 3 Profesori Reiki Japonezi. Atat.

ps: da SHARE acestui articol pentru a sti cati mai multi prieteni ai tai cum se pot vindeca

Fii sociabil, trimite mai departe!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*