Vindecarea prin Reiki – De ce doar unii merg mai departe?

Vindecarea prin Reiki este …. Nttt nttt …. Nu e! Tu esti! Dar cum?

Parteneriatul dintre tine si tine

trebuie sa functioneze si asta este o legatura in interiorul tau. Tine de deciziile pe care le iei.

Comunicarea cu tine este importanta si apoi energia Reiki lucreaza de minune prin canalul de comunicare astfel creat, altfel da de conflictele tale interioare si asteapta decizia ta de a ti le rezolva.

Daca nu te intelegi si te astepti ca energia Reiki sa-ti rezolve conflictele interioare, te ridici putin si apoi cazi. Golul interior il umpli cu chestii de o natura incerta, doar pentru ca se spune ca …. unde au ajuns altii in vindecarea prin Reiki, facand chestia asta?

Nu decide nimeni in locul tau

Daca tu intri in starea de conectare, pentru vindecarea prin Reiki, dar nu-ti traduci corect pentru tine mesajele din lumea exterioara, lasandu-te antrenat/a in continuare intr-o intrepretare personala nefavorabila a evenimentelor exterioare tie, nu te rezolvi decat partial. Energia Reiki are constiinta proprie, dar nu vrea sa decida in locul tau. Liberul tau arbitru primeaza intotdeauna, indiferent ce decizi.

Pastrarea constiintei inalte in Vindecarea prin Reiki:

Succesiune 1: rezultatul unui eveniment -> setul de valori prin care il interpretezi (credintele tale, set preconceput de valori) -> reprezentarea interioara a rezultatelor evenimentului -> stare interioara -> directia si calitatea urmatoarelor actiuni din partea ta.

Succesiune 2: fiziologia corpului tau (pozitie, respiratie, miscare) -> stare interioara (emotii) -> directia si calitatea urmatoarelor actiuni din partea ta.

Starea ta … Decizia ta:

 1. poti interpreta orice rezultat al unui eveniment exterior ca soarta, ce „ti se intampla”, iar tu accepti interpretarea lui pe baza unui set de credinte, valori inoculate de parinti in copilarie, apoi in scoala si mai apoi in viata profesionala. Dar cat de mult iti servesc acele valori?
 2. Poti sa-ti schimbi credintele, setul de valori prin care interpretezi acel rezultat, pentru a-ti servi scopului tau.
 3. Schimba-ti fiziologia corpului: ritmul respiratiei, postura, miscarea, pentru a-ti servi unui scop in viata, de asemenea.
 4. Combinatii infinite dintre 2 si 3. Pentru a-ti servi scopului tau.

Un scop in viata … o stare potrivita: 

obtinerea unei stari interioare potrivite, indiferent de ce “ti se intampla” pentru a te pune singur/a in situatia de a actiona conform acelei stari, pentru obtinerea rezultatului dorit de tine.

Tu chiar vrei? Asta presupune ca trebuie sa vrei ceva. Esti dispus/a sa-ti asumi raspunderea actiunilor tale? Daca nu … cine vrei sa o faca in locul tau?

Ce obtii: devii proactiv/a, adica prin starea ta interioara ajungi sa declansezi acele evenimente prin actiunile tale, ce corespund si intaresc prin circuitul de mai sus, chiar starea ta interioara si mai mult.

Mai intai obtii starea corespunzatoare si poi devii invingator! Nu? … altfel cum?

Miscare si iar miscare.

Cand executi o anumita miscare armonioasa, iti schimbi fiziologia corpului si obtii o stare interioara corespunzatoare, o tii minte cu corpul, iar data viitoare iti aduci aminte de stare, ti-o aduci in corp si ajungi iarasi in armonia acelei miscari.

Interpreteaza rezultatele acelei miscari armonioase, printr-un set de valori personale cum ar fi ca datatoare de voie buna, energie, curaj, sanatate si vei obtine din nou o stare interioara corespunzatoare, ce-ti va intari si mai mult tiparul comportamental pentru a obtine rezultatele dorite.

Si uite cum ajungi sa ai un fundament stabil pentru crestere spirituala, in vindecarea prin Reiki!

Ori

Prin schimbarea fiziologiei corpului tau si a setului de credinte personale, obtii STAREA potrivita pentru a-ti atinge rezultatul dorit, oricare ar fi el.

Energia Reiki e deasupra, are constiinta proprie, iti ofera starea inalta, dar ce faci tu cu ea mai departe?

Continui sa interpretezi, fara sa-ti schimbi setul de valori, “ca ti se intampla”, ca esti la “voia sortii” si in plus refuzi sa “te misti”, fara sa-ti schimbi fiziologia?

Ori

Obtii starea inalta de vindecare prin Reiki, cuantificabila pe un fundament solid (comunicarea cu tine insuti), fara sanse de a mai cade din starea inalta spirituala obtinuta, continuand drumul ascendent cu foloase, rezultate.

De aceea recomand atat pacientilor cat si studentilor mei, fix ce fac si eu:

Traieste Starea si rezultatele vor veni”  prin schimbarea perceptiei asupra evenimentelor exterioare & cresterea capacitatii fizice.

Ambele stau in puterea ta, daca te decizi in consecinta!

Energia Reiki astepta decizia ta! 🙂

ps: daca ti-a placut articolul, poti lasa un comentariu pe blog, poti da Share daca ai crede ca ii poate ajuta si pe altii si mai poti da si un Like .

Fii sociabil, trimite mai departe!

4 ganduri pentru “Vindecarea prin Reiki – De ce doar unii merg mai departe?

 1. Extrem de bine punctate ideile din articol! Efectul, pentru mine, e unul mobilizator- mai ales ca am primit raspuns la framantari legate de starea optima cu care trebuie sa intampinam energia Reiki.
  Mi-a facut bine sa-l citesc!
  Va multumesc!

  • Stimate,D=LE Simionescu,articolele scrise de D=TRA,le astept si le savurez cu f.m. placere,sant dea-dreptul o hrana vie pentu mine !.,eu sunt din Timisoara,am un Handicaplocomotor,am facut 10 sed.de Reiki,care mea adus unele imunatatiri..,dupa care am vrut sa urmez un curs de VINDECARE DINAMICA -avand un bonus de 50 la %,insa datorita varstei amfost sfatuit sa incerc tratamentul de de Vindecare Dinamica,am facut 7 sedinte cu rezultate incurajatoare, dar nu ameliorarea Hc-pului Lc.-motor.!.Mi sa propus o pauza ( 2-3 saptamani?)..sa vedem ce se intampla??..Intre timp ,cu cca 2zile inaite de intrerupere a TERAPIEI am observat ca ma pot incarca
   si eu cu ENERGIE..,dar nu am apucat sa-i comunic acest lucru Terapeutului ..??,si desi am facut personal vreo 4 autosedinte m-am oprit ,dandu-mi seama ca nu stiu sa gestionez,sau sa stapanesc..
   in modul corect aceasta ENERGIE MINUNATA cu,care se pare ca as fi fost inzestrat..!!??.Daca veti ajunge vreo data (apropiata)?prin Timisoara ,si nu voi gasi o Rzolvare a acesti probbleme,…
   voi fi foarte fericit sa va pot in talni daca va fi posibil.Si chiar daca sa zicem ca voi reusi sa rezolv ceva ,tot as dori sa va intalnescVa rog daca ,considerati ca-mi puteti da un sfat (momentan sunt intro DILEMA MARE !?) L-as considera de MARE FOLOS,pentru ca sunt sigur ca vine dela o persoana
   CALIFICATA SI SINCERA. Cu mult respect si Deosebita Consideratie .I.Leucuta.
   ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*