Vindecatori spirituali pentru sanatatea ta intre mit si fenomen de masa

Lumea imateriala actioneaza chiar sub ochii tai, fara sa stii unde sa privesti pentru a o vedea. Ea se manifesta prin acei vindecatori spirituali ce au creat, datorita rezultatelor oferite, un adevarat fenomen de masa.

Stilul de viata modern ii face pe multi sa alerge dupa ce considera ca este important pentru ei. Cand se intampla sa apara un dezechilibru, nu fac legatura intre rezultat si cauza lui.

Este foarte usor sa numesti prezentul soarta si sa-l atribui spiritualitatii. In felul asta nu-ti asumi responsabilitatea actiunilor tale, al caror rezultat te-au adus in prezent.

Acei vindecatori spirituali de care vorbeam, au un rol intr-un anume tip de vindecare.

Vindecatori spirituali si un proces de vindecare cum nu te astepti

In „lumea noastra” este foarte simplu sa-ti faci problemele pachet si sa mergi cu ele la doctor. Consideri ca este de datoria doctorului sau terapeutului sa-ti rezolve problema. In timpul asta continui sa alergi dupa ce crezi tu ca este important pentru tine.

Sa nu te mire daca rezolvarea afectiunilor tale pe aceasta cale este superficiala, sau nu are loc.

Daca nu-ti vei schimba modul de viata si scopul, prea multe nu au ce sa-ti faca nici doctorul nici terapeutul. Vezi … asta este cea mai grea parte a vindecarii tale:

„sa vrei sa lucrezi tu cu tine pentru propria vindecare”

Pentru asta, ai nevoie este sa parcurgi un proces de „trezire”, din somnul profund al „realitatii” in care te-ai afundat. Afectiunea ca dezechilibru tocmai asta face, joaca rol de ceas desteptator.

Desi nu poti spune ca a dat norocul peste tine pricopsindu-te cu boala, asta te va obliga sa cauti solutii. Sa nu ti se para ciudat, dar chiar si pentru asta iti trebuie curaj. Dar odata ce ai luat hotararea sa te misti, procesul de transformare cu tine, va incepe si el.

De abia acum cand ti-ai asumat, anumiti vindecatori spirituali vor actiona in sensul procesului tau de trezire, transformare, vindecare.

De ce este insotita vindecarea ta de transformare, o sa-ti dai seama aruncandu-ti o privire pe filmuletele prezentate mai jos.

Brazilia tara vindecatorilor spirituali

In Brazilia, poate nu stai, actioneaza vindecatori spirituali altfel decat ti-ai imagina. Asa cum am spus la inceputul articolului, ceea ce se intampla acolo reprezinta un fenomen de masa.

Poti fi sceptic, dar gandeste-te la numarul celor ce apeleaza la astfel de vindecatori spirituali. Acesta ajunge la zeci de mii de persoane anual. Ei sunt in mare parte bolnavi incurabili din toate mediile socio-profesionale, ce-si gasesc rezolvarea acolo, dar nu oricum.

Lumea este de natura vibratorie conform teoriei cuantice, invatate la fizica.

Scara vibrationala si valorile sale

Daca-ti imaginezi o scara a vibratiilor, vei urca pe ea de la nivelul celor materiale pana la cele spirituale. Sau altfel:

Urcand pe scara valorilor vibrationale vei intalni mai putine variabile cu care sa lucrezi

Asta inseamna ca in lumea materiala lucrezi cu o infinitate de valori materiale:

barbat – femeie, alb – negru, adevar – minciuna, bine – rau, inalt – scund, sanatate – boala, teorie – contrateorie, intuneric – lumina

Cu cat urci vibrational vei intalni la un moment dat entitati ordonate intr-o anumita ierarhie, fiecare cu problemele lor. Deci inca vei lucra cu variabile multe.

Odata ajuns foarte sus pe aceasta scara vibrationala, te vei raporta la Sursa Vibratiilor. De abia aici vei putea vorbi despre Adevar. Acum vei avea o singura constanta (si nu variabile) cu care sa lucrezi si anume Lumina Spirituala sau Sursa Universului.

Cand te gandesti la a accede la Sursa Universului te referi la ascensiune spirituala.

In schimb daca interactionezi cu entitati aflate mai jos pe acea scara vibrationala, poti sa te referi la spiritism.

Daca acele entitati vor si ele sa acceada la Sursa ajutandu-i pe altii, atunci vorbim din nou de spiritualitate.

 

In acest domeniu actioneaza acesti vindecatori spirituali, ce sunt mediumi pentru manifestarea acestor entitati.

A fi medium inseamna a permite prin tine, manifestarea vointei altei entitati. In aceste cazuri vorbim de entitati benefice, unele doctori in fosta viata ce au avut-o.

Suna aiurea si totusi … exista multe clinici cu personal uman si doctori „neintrupati” ca sa ma exprim asa.

Ce se intampla in timpul actului de vindecare

Inainte sa te uiti la acesti vindecatori spirituali, trebuie sa-ti descriu putin ceea ce vezi.

Actul vindecarii este pur spiritual. Cu acele instrumente se intervine asupra campului energetic al pacientului. Cum? Doar entitatile ce se exprima prin acesti mediumi, stiu!

Alte persoane foarte atasate de corpul lor ca si parte materiala, cer „operatie”. Acolo stai la coada in fata mediumului si cand iti vine randul, poti cere operatie. Doar pentru acestia se va interveni fizic asupra corpului. Dar chiar si in acest caz, inexplicabil, nu apar dureri, infectii, disconfort si vindecarea se produce. Nu se foloseste anestezie.

Acesti vindecatori spirituali nu sunt persoanele fizice ce le vezi actionand ciudat. Prin ele se exprima entitatile ce practic examineaza si intervin spiritual sau fizic, asupra pacientilor.

In acest timp mediumul, persoana fizica, nu stie ce face, nu este constienta de sine. De abia dupa finalizarea actului terapeutic, ei se „trezesc” si devin constienti. De abia atunci poti vorbi cu omul si nu cu mediumul.

In rest, pentru ce se intampla acolo, nici stiinta nu a gasit explicatie. Nimeni nu stie cum anume are loc actul vindecarii. El se intampla totusi pentru atat de multi, incat a devenit cum spuneam fenomen de masa.

Vindecatori spirituali ce si-au dedicat intreaga viata pentru a salva mii si mii de pacienti din toata lumea

Valentim – vindecator spiritual din Gamma – Brazilia

João Teixeira de Faria Casa de Dom Inacio

Joao Berbel – Institutul De Medicina Din Alem

Concluziile te las sa le tragi singur.

Dar pentru o analiza corecta, afla numarul foarte mare de pacienti ce vin anual din toata lumea. Mai mult, marea majoritate a pacientilor,isi gasesc vindecarea, fiind necesar sa revina cateodata de mai multe ori la terapie.

Intotdeauna, terapia acestor vindecatori spirituali este insotita de schimbari profunde la nivel spiritual. Bolnavii ajung intr-un final sa fie implicati in propria lor viata.

Vindecarea profunda este consecinta asumarii propriei ei responsabiliati

Cu alte cuvinte, vindecarea apare in paralel cu ridicarea constiintei, realizand ceea ce este mai important in viata. Aflii care este misiunea ta si care este conduita normala de viata.

Vezi ce diferenta este fata de abordarea vietii de dinainte de afectiunea capatata? Prin intermediul acestor vindecatori spirituali, vei observa un lucru:

Doar atunci cand iti vei asuma constient responsabilitatea propriilor actiuni, vindecarea va avea loc la nivel profund.

La cursurile mele Reiki constientizez studentii in aceasi directie, a acceptarii responsabilitatii propriilor fapte. Nu poti beneficia de vindecare profunda, fie si cu Reiki, daca lasi totul pe seama Inaltei Dimensiuni Reiki.

Reiki ca si energie, nu este un instrument aflat la comanda ta. Este un partener de viata, ce te va asista in propria ta evolutie.

De fapt in Reiki, studentul va parcurge un drum al interiorizarii pentru rezolvarea propriilor probleme. Asta se va intampla chiar cand va aplica terapie aparent in exterior, altor pacienti. Acest proces nu se va opri si constituie de fapt drumul catre ridicarea nivelului de constiinta.

Acesti vindecatori spirituali, ofera acelasi mesaj ca cel al terapeutilor Reiki reali si anume:

Totul incepe si se termina in tine. Nu este necesar sa cauti afara nici fericirea nici sanatatea.

Poate in acest articol ai sa desprinzi ideea de a nu mai alerga in toate partile irosindu-ti timpul si energia. Ai in tine toate raspunsurile si la ele poti ajunge prin acei vindecatori spirituali sau practica Reiki.

Fii sociabil, trimite mai departe!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*